MeNtOr Napisano 5 Maja 2007 Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Kupiłem ostatnio rower. Podczas ostatniej wyprawy usłyszałem dziwne dźwięki wydobywające się z kasety. Po rozebraniu koła, zauważyłem ruszające się 2 ostatnie zębatki. Odkręciłem nakłdkę trzymającą tryby wyczyściłem je i ponownie nakręciłem nakładkę. Ale zębatki dalej są poluzowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 5 Maja 2007 Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Idź z nim na gwarancje, chyba najprostsze rozwiązanie. Bo szczerze mówiąc to nie wiem jaki może być powód luźnej kasety;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 5 Maja 2007 Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 a masz klucz do kaset? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 5 Maja 2007 Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Chyba ma, bo pisał że odkręcał zakrętke ściskającą kasete... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeNtOr Napisano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Ok tak zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.