homik Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Co sądzicie o tych pedałach ??http://www.allegro.pl/show_item.php?item=191213838 właśnie je zamówiłem bo moje alu zaczęły stukać dziwnie jestem ciekaw waszego zdania :twisted: Pozdrowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 5 Maja 2007 Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Miałem te pedały, po 1,5 roku zrobiły się luzy, z pinami terror mocno niszczyły mi buty, przyczepność w porządku, ale za ciężkie do XC. Pozdro. P.S. Oczywiście ja nie jeździłem nimi w XC :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homik Napisano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 No ja raczej do XC też ich nie zamówiłem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 5 Maja 2007 Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 to skoro je juz zamowiles to po co zadajesz takie dziwne pytania co sadzimy ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homik Napisano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 A bo chciałem się troszku o nich dowiedzieć po zakupie co prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 6 Maja 2007 Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 to powiem ci ze bardzo fajne pedalka i bardzo dobrze trzymaja ale za taka cene wole miec 4 komplety VP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.