maniak92 Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 co sadzicie o tej kierownicy?? http://allegro.pl/item190460995_kierownica...d_xtrabike.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Sam mam taką tylko wersja 25.4 / 600mm dałem za nią 60 zł. Sądze ze za wersję oversize się opłaca dac tyle ile na aukcji proponują... Kiera już mi się troszkę porysowała ale mam mostek starego typu wiec nie dało się inaczej jej zamontować niż z kilkoma otarciami Rekordzistką jeżeli chodzi o wage nie jest, ale ciężka też nie jest {około 190g wersja 25.4} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Ładna!! (głupie pytanie, głupia odpowiedź ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 a ja sadze iz na kierownice prosta to jest ona nie zabardzo prosta i sadze iz ten kolor jest dla ciebie nieodpowiedni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Może lepiej już to( i troche lżejsze) : http://www.allegro.pl/item191396614_nowa_k...aga_145_g_.html P.S Może powiesz nam ile mniej wiecej mozesz przeznaczyć na kiere ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Kula faktycznie......... oversize jak z bicza strzelił.. Pozatym wagowo porównujcie takie same : Szerokość: 600mm Średnica 31,8mm Dla autora tematu - sprawdz jaki masz mostek, bo w większosci jest średnica 25.4 {takiej średnicy kierownice polecali ci koledzy} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniak92 Napisano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 na bank mam pod 31,8 :wink: a na kiere moge maxymalnie przeznaczyc 60 zl .. a ja sadze iz na kierownice prosta to jest ona nie zabardzo prosta i sadze iz ten kolor jest dla ciebie nieodpowiedni dlaczego sadzisz ze nie jest zbyt prosta i ma kolor nieodpowiedni dla mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Jezuu nie słuchaj się ich, bierz FSA to bardzo dobra kiera, która teraz ma świetną cenę... Nie bedziesz żałowac. Słyszysz opinię kogoś kto ją użytkuje a nie tylko widzi zdjęcie na aukcji... Pozdrawiam. Adik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniak92 Napisano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 a czy w kierownicy o srednicy mocowania pod mostek 31,8 w miejscu gdzie sie montuje klamki i manetki jest inna srednica niz w kierownicy o standardowym wymiarze ? pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 5 Maja 2007 Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 gdyby była inna to większosc klamek/manetek uchwytów i innych pierdół byłaby w dwóch rozmiarach... a tak nie jest Wyjątkiem sa np obejmy lampki które występują w różnych średniach {ale nie wszystkie, sa też uniwersalne} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniak92 Napisano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 ok dzieki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.