Skocz do zawartości

[kierownica] co sadzicie?

maniak92

Rekomendowane odpowiedzi

Sam mam taką tylko wersja 25.4 / 600mm dałem za nią 60 zł. Sądze ze za wersję oversize się opłaca dac tyle ile na aukcji proponują... Kiera już mi się troszkę porysowała ale mam mostek starego typu wiec nie dało się inaczej jej zamontować niż z kilkoma otarciami :P Rekordzistką jeżeli chodzi o wage nie jest, ale ciężka też nie jest {około 190g wersja 25.4}

Kula faktycznie......... oversize jak z bicza strzelił.. Pozatym wagowo porównujcie takie same : Szerokość: 600mm Średnica 31,8mm

Dla autora tematu - sprawdz jaki masz mostek, bo w większosci jest średnica 25.4 {takiej średnicy kierownice polecali ci koledzy} ;)

na bank mam pod 31,8 :wink: a na kiere moge maxymalnie przeznaczyc 60 zl ..

a ja sadze iz na kierownice prosta to jest ona nie zabardzo prosta i sadze iz ten kolor jest dla ciebie nieodpowiedni

dlaczego sadzisz ze nie jest zbyt prosta i ma kolor nieodpowiedni dla mnie?

Jezuu nie słuchaj się ich, bierz FSA to bardzo dobra kiera, która teraz ma świetną cenę... ;) Nie bedziesz żałowac. Słyszysz opinię kogoś kto ją użytkuje a nie tylko widzi zdjęcie na aukcji... :) Pozdrawiam. Adik

gdyby była inna to większosc klamek/manetek uchwytów i innych pierdół byłaby w dwóch rozmiarach... a tak nie jest :) Wyjątkiem sa np obejmy lampki które występują w różnych średniach {ale nie wszystkie, sa też uniwersalne} ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...