@lek Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Witam. Dzisiaj podczas zakładania okularów pękła mi oprawka . Okulary to Accent Shadow. Czy można takie coś reklamować? Okulary mają wymienne szkła i nie powinny się tak łatwo łamać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 To jest raczej uszkodzenie mechaniczne i wątpię żeby uznali reklamację. No ale próbować możesz, czasem jak jest spoko sprzedawca to zrobi tak żeby reklamacja była uznana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selvan82 Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Posiadam ten sam model okularów - trochę mnie zmartwiła Twoja informacja o pęknięciu tej oprawki. Jak długo masz te okularki? Czy podejrzewasz zmęczenie materiału czy po prostu trochę przesadziłeś z ich wygięciem? Co do reklamacji to raczej marne szanse - uznają to z góry jako uszkodzenie mechaniczne - ale spróbować można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Posiadam ten sam model okularów - trochę mnie zmartwiła Twoja informacja o pęknięciu tej oprawki. Jak długo masz te okularki? Czy podejrzewasz zmęczenie materiału czy po prostu trochę przesadziłeś z ich wygięciem? Co do reklamacji to raczej marne szanse - uznają to z góry jako uszkodzenie mechaniczne - ale spróbować można. Okularki mam od 4 miesięcy. Oprawka pękła podczas zakładania, lekko ją wygiałem żeby założyć na paski od kasku i pękły. :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Zgaduje pękły mniej więcej po środku, też mi tak pękły po ponad roku użytkowania. Już więcej okularów od nich nie kupię. Gwarancji niestety raczej nie uznają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Zgaduje pękły mniej więcej po środku, też mi tak pękły po ponad roku użytkowania. Już więcej okularów od nich nie kupię. Gwarancji niestety raczej nie uznają. Tak, prawie po środku pękły :glare: . Własnie udało mi się je zareklamować . Teraz musze czekać na odpowiedź, mają zadzwonić do mnie co z okularkami. Czas realizacji do 24.05.07, ale gość powiedział, że wcześniej powinny być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diensdale Napisano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Odgrzebie ten watek Mojemu znajomemu tez pekly. W moich shadowach pozlazily antyrefleksy, zluszczyla sie farba. Ogolnie okulary fatalnie wrecz nieudane. Jak na te cene, spodziewac sie mozna czegos o wiele lepszego. Teraz uzywam sprawdzonych Uvexow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 co do okularow accenta lepiej kupic cos innego albo dolozyc na lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diensdale Napisano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 No ja juz to wiem, niestety przekonalem sie na wlasnej skorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buldi Napisano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 jeśli o mnie chodzi to okularów accenta nie ma co kupować za mniej niż 80-90 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diensdale Napisano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Te o ktorych mowa byly za 100 zeta :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.