Karbon Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Witam. Mogę kupić spodenki Accent po cenie hurtowej, ale sięzastanawiam, czy do wyczynowego kolarstwa szosowego będą one odpowiednie. Czy wkładka jest wygodna, nie zwija się i przekrzywia i czy szwy nie wypadają w miejscu styku ciała z siodełkiem? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Jaki model ? Do wyczynowego kolarstwa szosowego radzę zainwestować w naprawdę porządne spodenki bo dużo czasu będziesz na siodełku spędzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karbon Napisano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Myślałem o modelu Navarra. "... Boczne panele wkładki zapobiegają otarciom pachwin...." - właśnie o to mi chodzi. Cena 93 zł (hurtowa) jest nie do przebicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 W takim razie naprawdę warto, ja kupiłem niedawno spodenki mareto z identyczną wkładką i są bardzo wygodne. Za 93zl nie ma sie co zastanawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karbon Napisano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Dzięki za pomoc. Trochę nie podobają mi się rozmiary. Obwód pasa L=90 cm, a M=86 cm Mam 180 cm wzrostu, a moje obecne spodenki mają 80 cm w pasie i troche więcej w biodrach. Accent'y nie są trochę przewymiarowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 weź pod uwagę że te spodenki są bardzo rozciągliwe i dopasowują się do ciała. Bardziej bym patrzył na długość, żeby szelki nie były zbyt krótkie i nie cisnęły w ramiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karbon Napisano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 No właśnie nie podaja wysokości spodenek. Tylko obwód pasa, długość nogawki po wewnętrznej i proponowany wzrost, a to dużo nie mówi. Cóż, będzie trzeba pojeździć po sklepach to może gdzieś na żywca obejrzę spodenki Accent'a. Dzięki. Wyczytałem na tym forum, że Accent ma trochę zawyrzone rozmiary, więc wezmę M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Też mam podobny wzrost (184 cm) i zamówiłem w znajomym sklepie spodenki + koszulkę accenta w rozmiarze m. Czekam teraz na dostawę i pierwsze wrażenia w jeździe w takim stroju Brakuje jeszcze tylko SPD i butków ale i to w najbliższym czasie nadrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 W kwestii rozmiarów - spodenki Accent Garda w rozmiarze L są na mnie akurat (wzrost 180cm, w pasie około 80cm). Dla porównania w bokserki Accenta w rozm. M też się mieszczę, ale są trochę ciasnawe... Z tym, że bokserki są mniej rozciągliwe niż spodenki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Accent El nino rozmiar M przy wzroście 173 cm i w pasie 75 cm - w pełni zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Bokserki Accent Corso (czy cos w ten desen)... super opcja..nie trze po bokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Accent Bellamonte- Rozmiar XL, moj wzrost- 188 cm. Pasuja jak ulal Po 170 km- zadnych odparzen, obtarc itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michciu_h Napisano 8 Maja 2007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ja też mam Bella Morte, ale L przy wzroście 185 cm i też nie narzekam; pod spód spokojnie jeszcze wchodzi Nike Pro w chłodniejsze dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frondziak Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 @thomash możesz zapodać jakiegos linka do tych spodenek mareto z wkładką o jakiej mówisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.