Skocz do zawartości

[Spodenki] Accent

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mogę kupić spodenki Accent po cenie hurtowej, ale sięzastanawiam, czy do wyczynowego kolarstwa szosowego będą one odpowiednie.

Czy wkładka jest wygodna, nie zwija się i przekrzywia i czy szwy nie wypadają w miejscu styku ciała z siodełkiem?

Pozdrawiam.

Dzięki za pomoc. Trochę nie podobają mi się rozmiary. Obwód pasa L=90 cm, a M=86 cm :P

Mam 180 cm wzrostu, a moje obecne spodenki mają 80 cm w pasie i troche więcej w biodrach. Accent'y nie są trochę przewymiarowane?

No właśnie nie podaja wysokości spodenek. Tylko obwód pasa, długość nogawki po wewnętrznej i proponowany wzrost, a to dużo nie mówi. Cóż, będzie trzeba pojeździć po sklepach to może gdzieś na żywca obejrzę spodenki Accent'a.

Dzięki.

Wyczytałem na tym forum, że Accent ma trochę zawyrzone rozmiary, więc wezmę M.

Też mam podobny wzrost (184 cm) i zamówiłem w znajomym sklepie spodenki + koszulkę accenta w rozmiarze m. Czekam teraz na dostawę i pierwsze wrażenia w jeździe w takim stroju :P Brakuje jeszcze tylko SPD i butków ale i to w najbliższym czasie nadrobię.

W kwestii rozmiarów - spodenki Accent Garda w rozmiarze L są na mnie akurat (wzrost 180cm, w pasie około 80cm). Dla porównania w bokserki Accenta w rozm. M też się mieszczę, ale są trochę ciasnawe... Z tym, że bokserki są mniej rozciągliwe niż spodenki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...