siwyex Napisano 23 Maja 2007 Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Ciesze się że Milan wygrał ... Zawsze lubiłem AC Milan i to mi zostało do teraz... choć jakoś wiernym kibicem nie jestem, ale lubie ich chyba najbardziej ze wszystkich klubów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 24 Maja 2007 Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 I kto miał rację? Mówiłem, że będzie 2-1 (patrz post na pierwszej stronie:P ) Też się cieszę, że wygrał Milan ze względu na to, że lubię ten klub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 24 Maja 2007 Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Mieli dużo szczęścia przy pierwszej bramce. W pierwszej połowie strasznie dostawali. W cały meczy imo lepiej wypadł Liverpool, no ale nie wygrywa ten kto gra lepiej tylko ten, kto strzeli więcej goli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 24 Maja 2007 Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 to było do przewidzenia... co prawda byłem za liverpoolem ale włosi byli bezsprzecznie faworytami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 24 Maja 2007 Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Jednak minimalnie lepszy milan:) Od jutra rusza liga światowa więc będzie co oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.