Malandato Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Witam Zakupiłem dwie dętki wspomniane w temacie. Waga 95 g. Nadaje się do opon od 1,5" do 2,1". Cena 28 pln. Przejechałem póki co ok. 400km w tym łódzki maraton (moje oponki to Racing Ralph-y). Jeszcze ich nie przebiłem. Świetnie trzymają powietrze. Zaznaczam, że ja jestem dość lekki (ok. 60 kg). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bula Napisano 13 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Śmigam na tych dętkach już dłuższy czas. Kilka skończyło z dziurami, ale to raczej nie wina dętek tylko niezbyt solidnych opon. Małe, lekkie. Niestety nie ważą 95 gram tak jak podaje producent tylko ok 103-102 g. Trochę puszczają powietrze, ale przy tej grubości gumy to zrozumiałe. Około raz na tydzień muszę je lekko pompnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Przejechałem na tych dętkach około 5000 km i w tym czasie złapałem dwa laczki z winy złego ciśnienia. Jestem z nich absolutnie zadowolony i polecam je każdemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi