grzegorz1974paszek Napisano 18 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nie zszedł do piekła -tylko został na wielkiej wyspie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 18 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Czy ktos mial okazje ze srubkami z nano: http://www.nano-bike-parts.de/index.php?k=...p;&lang=eng i inny producent http://www.nano-bike-parts.de/index.php?a=...p;&lang=eng jesli tak, to pozostajac w temacie czerwieni, jak sie one maja do kcnc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekmz Napisano 19 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Zobacz strone czy dwie do tylu-dalem fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 23 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Mam te z berana i w przypadku niebieskich przejezdzilem rok caly i anoda sie nie sciera. Kolega mial czerwone i po sezonie zblakly. Kupilem na nowy rok tez czerwone i sa raczej rozowawe niz czerwone. Ale nie widac duzej roznicy pomiedzy nimi a np pokretlem regulacji modulacji w klamkach od juicy7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 23 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 jedyne porządne (w PL) anodowane śruby w kolorze czerwonym oferował LB-shop... dla tych co nie wiedzą. Pro-bolt miał dwóch dystrybutorów na polske. coprawda dynotech.pl nie specjalizują się w rowerach ale w obecnej sytuacji gdzy sklep l-b nie działa... zobaczę jak wyjdzie ale gdzieś w połowie marca będę się u nich informował o pewne śrubki. może będą. jeśli nie, sprowadzenie to ok miesiąc czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stryn Napisano 24 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Niestety dynotech nie interesuje sie rowerzystami i olał moje zamówienie czekałem z 1 miesiąc długo szukałem i ostatnio znalazłem pod nosem otworzył sie nowy sklep -bedzie to sklep dydykowany dla maniaków wagi rozmawiałem i są przedstawicielem pro bolda będą mieli wszystkie rodzaje śrubek /aluminiowe dostałem od ręki /a i teraz sprowadzają na stan wszystkie tytanowe pro bolda sklep BDC rowery świata mieści się na ulicy K.E.N. 49 w Warszawie tel do nich 22 405 80 45 salon@bdc-rowery.pl tylko nie wiem czy sprzedaja już przez internet ale można spytać Pozdrawiam wszystkich i myślę że znajdą wreszcie śrubki dla siebie jak i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wastedqba Napisano 26 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 A możesz przytoczyć ceny? Bo tak się składa że akurat jadę do wawy na kilka dni to bym podskoczył tam i kupił jak by były przyzwoite. Gdyby ktoś uznał to za głupie pytanie to chciałem nadmienić że muszę kupić sprężynę do dampera a to kosztowna impreza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 26 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Stryn a nie wiesz czy mają tam piwoty tytanowe ? W internecie jest ich strona, ale nie ma sklepu jako takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stryn Napisano 26 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 zadaj pytanie na maila z konkretnym opisem salon@bdc-rowery.pl pozdrawiam hubert ps jak będe tam to przy okazii spytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 27 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Odpowiedź ze sklepu: "obecnie mamy śruby aluminiowe w kolorach niebieski, czarny, czerowny, zielony i złoty w rozmiarach M5/20 M6/20 M6/35" Ciekawe jaki odcień czerwonego.. O piwotach nic nie napisali, mimo że pytałem - pewnie nie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stryn Napisano 27 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Sprostowanie Dziś powiedziano mi że ta firma nie będzie przedstawicielem dopiero w sezonie bo mają jakieś kłopoty kadrowe Dziwna sprawa a te śrubki al u nich w sklepie to nie są firmy pro bold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wastedqba Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Te śrubki są takie jak od dream bike, z ty że mają chyba więcej rozmiarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Jeśli chodzi o mnogość typów, kolorów i rozmiarów to bijemy (Lukas_T1 i ja) na głowę Dream Bike Zapraszam do tematu w dziale sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Bijecie, ale odcień czerwonego mimo wszystko nie jest zadowalający... Jakbyście mieli takie jak miał dawno temu LB-Shop to byłoby co innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Czyli takie http://images49.fotosik.pl/73/360b223c3af22d2d.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 http://img231.imageshack.us/img231/6356/dsc0282kopiagl2.jpg - czyli takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 nie zebysmy robili tu reklame...ale skoro juz ciagniecie taki watek to pozwole sobie rowniez zabrac glos krwiso czerwony również ma być w naszej ofercie...jest to tylko kwestia czasu tak naprawde...zreszta sami zobaczycie niedlugo co dolaczy do oferty...dajcie nam tylko troche czasu na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Czyli takie http://images31.fotosik.pl/451/74aba445197d6fa4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Tak Grzegorz, takie :) Lukas, a na GG to nie łaska odpowiedzieć na wiadomości ? Ile czasu wam zajmie załatwienie/zrobienie/ściągnięcie takich krwisto czerwonych śrubek ? Tak na oko ? - to ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Myślę że w połowie sezonu będzie dysponować znacznie szerszym asortymentem do lekkich rowerów i to nie będą tylko śruby alu i nie tylko śruby.. A co do konkretnych dat, nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie. Na pewno jak będziemy znać konkretne daty to pierwsi się o tym dowiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 snuffi Koniecznie dajcie znać jak będziecie mieli krwisto czerwone śrubki (najlepiej bardzo podobny do odcieniu Ducati i Ferrari). Nie myśleliście może o stronie z waszą ofertą, tak by było lepiej dla nas jak i dla was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 IMHO lepiej na Allegro handlować , albo mieć jedną ciągle aktualizowaną ofertę na forum. Dajcie znać, ja za pewne wezmę od Was jak na na razie czarne śrubki, ale to jeszcze się odezwę na PW, bo na Gg nie bardzo się idzie skontaktować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Lukas ma problemy z gadulcem, mnie czesto nie ma. Najpewniejszy jest mail przemyslaw.jakubczyk@gmail.com strona juz jest adres podamy jak bedzie wszystko na 120% dopiete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Lukas, a na GG to nie łaska odpowiedzieć na wiadomości ? przyznam szczerze ze ostatnio rzeczywiscie gadu totalnie fixuje (i to chyba nie tylko mnie), mimo wszystko na kazda wiadomosc odpowiadam, także sorki jesli nie odpowiedzialem Nie myśleliście może o stronie z waszą ofertą, tak by było lepiej dla nas jak i dla was? strona jest, niedlugo premiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiOtRaS9000 Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam Panowie ja mam takie pytanko. Buduje tą swoją maszynkę i tak się zastanawiam bo chciał bym powymieniać parę śrubek żeby ładnie wyglądał. Na razie wymieniłem tylko te od blatów przy korbie. Chciał bym wymienić śrubki "bardziej" widoczne czyli te od mostka, rogów, manetek, hamulców, przerzutek. Takie zmiany kosmetyczne, ale problem jest taki że kompletnie nie znam się na tych rozmiarach śrubek... :/ mogli byście mi pomóc ?? Mostek mam WCS (ten starszy nie WET), manetki m770, rogi wcs, przerzutki p m771 t xt shadow, hample magura louise carbon ii tak to mniej więcej wygląda. Zależało by mi na niebieskim bo takie są podkładki oraz śrubki do blatów. Czy możecie mi coś doradzić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.