1415chris Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja tez ostatnio zrobilem kilka zakupow u vincera. Ti sruby do mostka i do shadowa. Przyjezdzaja w piatek takze zobacze jak to wyglada live. Jakos kiepsko z kontaktem z nimi, wysylalem maile dzwonilem i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 kolor jak kolor ale materiał. miałem alu no-name ( kupione w motocyklowym sklepie ) i po kilku dokręceniach/odkręceniach do kosza. plastelina jakaś koledzy używają śrubek no-name z jakiegoś sklepu internetowego i poza kolorem który bardzo wyblakł żadnych problemów różnie to bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Jakos kiepsko z kontaktem z nimi, wysylalem maile dzwonilem i nic. Fakt wpłaciłem kase, a o wysyłce głucho. Mieli @ poinformować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Co do transakcji to zero problemu, email o zakupie wysylce itd. wszystko na miejscu, takze tu nic zlego powiedziec nie moge. Doszly w kilka dni. Teraz czekaja na transport na wyspe Po prostu nie moglem uzyskac odpowiedzi na moje pytanie, a dzwonilem nie raz na podane numery, szkoda bo moze akurat mieli to czego szukalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nie chcieli ci wysłać od razu do UK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nie bylo takiej potrzeby, kupilem jeszczce kilka innych rzeczy i wysylanie ich osobno do uk byloby za drogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 I co i co ? I nic nie wyszło Dotarły do mnie śrubki. 9 od Pro Bolta i 1 od Vincere. Kolorem różnią się bardzo, ale to mi nie przeszkadza. 4 śruby mają za mały rozmiar gwintu. Tak to jest jak się suwmiarki nie posiada Akurat te 4 miały być do klamek i manetek. Fotki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Chce kupic kilka srubek ale nie wiem jakie kupic? Vincere, Probolt czy moze te z Centrum Rowerowego. Chodzi mi o kolor czerwony, ktore beda najbardziej krwiste? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 śrubek z CR używają koledzy i po roku są blado-różowe. materiał dobry ale kolor nie ok. Bardzo fajne śrubki robi Extralite. i w bardzo ładnym odcieniu. zastanawiam się obecnie nad zakupem dwóch Extraboltów 12 ale 20pln/szt troche boli. najlepiej to zgłoś się do kolegi Sime który to jest dystrybutorem Pro-bolta. u Niego zapewne znajdziesz to czego szukasz. Vincere też ma Pro-bolta ale wybór jednak nie tak duży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Nie wiem jak z czerwonym u Pro Bolta, ale złoty jest wyblakły, Vincere ma bardzo żywy kolor, ale wpadający w pomarańczowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 27 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Panowie gdzie dostanę śruby alu z jak najmniejszym łbem, najlepiej półokrągłym? Taniość również wskazana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Podaj dokładny wymiar i kolor to coś się poszuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 27 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Sam do końca nie wiem bo dopiero przymierzam się do zakupu. Na pewno chciałbym jedną intensywnie czerwoną, ostatecznie złotą M6 do przykręcenia top capa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Do Top Capa podpasuje ci ze zwykłą główką. Długość zapewne 30 albo 25 mm. Polecam z Vincere albo Pro Bolta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 27 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Wiem że podpasuje, ale nie chcę bo okropnie to wygląda przy moim rzeźbionym top capie, jak taki wielki łeb śruby z niego wystaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 ma ktos moze patent na alu srubki do juicy 5 ze starego typu obejma jeszcze (nie ta dzielona)? normalna m6 ma za duzy łeb i nie idzie wkrecic sruby do konca... tutaj widac jak to wyglada : klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Delikatnie pilnikiem, lub malutkim wiertełkiem spróbować podszlifować to o co zachacza śruba. Lub po prostu samą śrubę delikatnie podpiłować, ale nie będzie to za fajnie wyglądało Witam! Chętnie się z kimś zamienię za 4 Śruby aluminiowe z Pro Bolta kolor złoty, rozmiar: M5 x 16 mm na 3 sztuki M6 15, 16 mm lub 20 mm koloru dowolnego. Chcę się zamienić, ponieważ po prostu zamówiłem zły rozmiar do klamek i manetek Shimano, z braku suwmiarki Kontakt poprzez: - PW - GG: 7718935 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.