Slawek_l_83 Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Gdzie mogę takie zakupić??? Najlepiej w kolorze niebieskim lub pomarańczowym Śrubki mają pasować do klamek hamulcowych, pivotów, mocowania linek. Dzieki za wsparcie Ps. miałem gdzieś linka do sklepu z alu śrubkami ale mi się gdzieś zapodział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zendel Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Wiotam. Trudno będzie Ci kupić śrubki w kolarach, ale w Cyklotur mają śrubki:) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xellon Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Mysle ze tu znajdziesz cos dla siebie http://light-bike.com/shop/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamileq Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 A do korby nie chcesz śrubek? Mam komplet złotych 12 szt. do sprzedania. Śrubki alu to na light-bike można praktycznie u nas w Polsce jedynie nabyć. Fajny jest tuning śrubkowy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzon Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Fajny, ale niestety drogi Czy ma ktoś jakiś sposób na tańsze śrubki w różnych kolorach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_l_83 Napisano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Fajny, ale niestety drogi Czy ma ktoś jakiś sposób na tańsze śrubki w różnych kolorach? A teraz małe zapytanko mamy tu kogoś z Kudowej Zdrój bo dostałem namiary że tam są śrubki alu w różnych kolorach bardzo tanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamileq Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Tuning śrubkowy ze swej natury jest drogi. Niestety to małe cześci i mały popyt więc tak wychodzi. Ale 70 zł za komolet do korby złotych to bdb cena. 120 zł na L-B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 do korby można kupić śrubki extralite na allegro razem z kominami, taniej niż w lb shop. Poszukaj również wątku na lb o tanich śrubkach alu, była tam mowa o sklepie gdzie są po 2 zł sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamileq Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Razem z kominami extralite? Nie widzę, są jedynie 4 śrubki alu krótki za 75 zł! Więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 kamileq jak mowie ze z kominami to z kominami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 2 Maja 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Czasami także w giełdzie na LB pojawiają się ciekawe oferty Ja np kupiłem po całkiem okazyjnej cenie śruby do mocowanie korb lżejsze jeszcze od extralite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamileq Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 kamileq jak mowie ze z kominami to z kominami... To może dasz linka do tej aukcji jeśli jeszcze jest w archiwum? Tak samo z tymi śrubkami alu w kolorach za 2 zł - szukam, szukam na forum l-b i znaleźć nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 http://allegro.pl/item173943982_extralite_...xtrabolt_1.html proszę, śruby leża na kominach. A temat musi być, sam zamawiałem te śrubki po 2zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamileq Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 To znajdź ten topic, ja nie mam ;/ albo daj namiary ;-) jak z jakością tych śrubek? A co do aukcji": nie ma w opisie nic natemat alu kominów. Ja tam sobie kupiłem A2Z i jestem zadowolony - super wyglądają, kominy także anodyzowane na niebiesko, mają normalnego imbusa a nie torxa, waga taka sama ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dużepiwo Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 http://www.berantuning.cz/index_pl.htm tu są taniej niż na lb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzon Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Śrubki niby tańsze niż na LB ale przesyłka 18,30zł więc dziękuję, dla jednej osoby wychodzi taniej kupić z LB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 @Gryzon i co z tego, że przesyłka droższa? przecież śrubki z LB też musisz brać przesyłką za jakieś 10-13zł, różnica za przesyłkę to max 8 zł, a przy założeniu że robisz tuning śrubkowy wszędzie gdzie da się zaadoptować te śrubki z tańszego żródła i tak wychodzi 2 razy taniej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzon Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 No niby tak, ale mimo wszystko powinni zrobić trochę taniej tą przesyłkę, list polecony, priorytet do 1kg kosztuje 8zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Ale zauważ, że to sklep z częściami do motocyklów, to przecież oczywiste, że mają z reguły przesyłki po kilka kg i na pewno nikt u nich nie zamawiał samych śrubek. Jak tak policzyłem mniej więcej(bez kosztów przesyłki) koszt śrubek z "Beran Tuning" to wyszło mi 50zł taniej niż w Light-Bike - dla mnie to dużo. Oczywiście, żeby w pełni zapełnić rower lekkimi śrubami i tak trzeba się wspomóc innymi źródłami bo tu nie mają wszystkich rozmiarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Ja kupiłem komplet alu śrub do korby FSA za 55zł (5 śrub + kominy do zębatek 42 i 32 + 5 śrub bez kominów do zębatki 22 + klucz torx do kompletu. Poszukaj po sklepach stacjonarnych i internetowych. Komplet śrub do korb Shimano (po 4 sztuki) waży 13,45g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dużepiwo Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Ludzie, co za problem? Jak jest napisane ze tyle kosztuje przesyłka to wiadomo ze jest to uśrednione. Napiszcie do sklepu ze swoim problemem, ze potrzeba tylko śrubki i sprawa będzie moim zdaniem załatwiona. Dajcie znać jaki efekt. Sam nie będę się bawił w wymianę śrubek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Wiecie może gdzie jeszcze można kupić śrubki alu do korby, oprócz allegro i light-bike? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 13 Maja 2007 Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Ten sklep w moto wysle tez listem poleconym po uprzedniej prozbie ale nie biora wtedy na siebie odpowiedzialnosci wiec po co lamentowac jak mozna sie dokladnie dowiedziec. Do korba taniej niz allegro i lb nie kupisz , czasem jakis sklep ma ale cena wysoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_l_83 Napisano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 na razie myślałem wymienić wszędzie tam gdzie się da czyli(v-ki, mocowania linek, klamki, do bidonu) a do korby zakupić na sam koniec bo to troszkę większa kasa . Macie założone alu śruby do mostka lub sztycy siodłowej? czy lepiej poszukać Ti śrub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 13 Maja 2007 Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Do korba taniej niz allegro i lb nie kupisz , czasem jakis sklep ma ale cena wysoka. Nigdzie nie pisałem, że ma być taniej, chodziło mi o adres sklepu/dystrybutora. na razie myślałem wymienić wszędzie tam gdzie się da czyli(v-ki, mocowania linek, klamki, do bidonu) a do korby zakupić na sam koniec bo to troszkę większa kasa .Macie założone alu śruby do mostka lub sztycy siodłowej? czy lepiej poszukać Ti śrub? Śrubki do Korby nie koniecznie muszą być najdroższe, jeden z użytkowników(pisane w tym temacie) kupił śrubki a2z za nieduże pieniądze, śrubki do sztycy i mostka z Ti będą Cię kosztować więcej(dla własnego bezpieczeństwa lepiej Ti w tych miejscach). Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.