DuzyMarek Napisano 6 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 To dobrze, mam nadzieje, że szybko dotrze na miejsce i będzie można go szybko rozdzielić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 6 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 jestem obecnie na wakacjach i mam problem z netem, zamawiałem ten smar, dlatego jak przyjdzie i bedziecie chceili mi go wyslac, to prosze o kontakt pod tym numerem 665879603 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QauczuQ Napisano 6 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Niby CR wyslalo tamten 1l oleju juz do Poznania. To dobrze, mam nadzieje, że szybko dotrze na miejsce i będzie można go szybko rozdzielić . no to DUżyMarek kobitka na bok (nie ucieknie......niestety , zresztą po śłubie wszystkie się zmieniają raczej nie na lepsze... (mówię tylko o swojej) ) i będziesz się w aptekarza bawił. INformuj na bieżąco kiedy wysyłasz, mój łańcuh już się nie może doczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 14 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 I jak się ma sprawa ze smarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QauczuQ Napisano 15 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 DużyMarek napisz co się dzieje. Dostałeś ten smar już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnaś Napisano 15 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 JA we własnym gronie też zamawiałem ten olej i również wysłali 5 lipca przyszedł dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QauczuQ Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Duży Marek zaczyna się robić niefajnie. Lepiej coś napisz, ślub ślubem ale z Nami też zawierałeś umowę i należą się przyjnajmniej jakieś wyjaśnienia a ty sobie w najlepsze znikasz... zaczyna mnie to trochę wkur....ć. Jak ktoś z tych co przesłali mu kasę coś wie to napiszcie co się dzieje z gościem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Spokojnie, za Dużego mogę ręczyć głową, z kasą nigdzie nie zniknie kobieta mu się na głowę zwaliła i nawet nie ma czasu myśleć o smarach dzisiaj mu wyślę smsa i powinien się pojawić, a przynajmniej mi odpisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 i jak to wszystko wygląda?? Już ktoś kasę wysłał?? ja jeszcze nic nie zapłaciłem, bo nawet nikt mnie nie powiadomił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QauczuQ Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 wpłąciłem na samym początku te 40 zł, juz miesiąc czekamy a od 2 tyg ani znaku życia. Jeszcze raz apeluje do kolagi o informacje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1reed Napisano 28 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Ja też wpłaciłem te 4 dychy i będę wdzięczny za jakieś info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QauczuQ Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 jakie było moje zaskoczenie kiedy po powrocie z pracy i 40 km przejażdzce przychodzę a tu paczuszka leży, pomyślałem że to zamówiony na allegro niebędnik na selekcje... otwieram przy żonie a tutaj zamiast zamawainego towaru butelkapo bananowym jupiku. KOnsternacja... dopiero po kilku sekundach skojarzyłem, hehe. Reasumując, lepiej późno niż wcale. Dzięki DużyMarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 A ja jeszcze nic nie wysłałem kasy- nawet nie wiedziałem, że już trzeba. ja też chce smar, no kurde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1reed Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Ja też otrzymałem dziś buteleczkę JUPIKa DużyMarek wysłał oliwkę błyskawicznie i już dziś moglem nasmarować spragniony łańcuch tą zacną oliwą. Dzięki DużyMarek, jestem Ci winien przysługę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 E widzę, że Wy jesteście z innej list niż ja. Z tej mojej to jeszcze chyba nikt nie dostał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Qauczuq, 1reed - przepraszam, że nie dawałem znaku życia, ale życie mi się do góry nogami przewróciło :). Cieszę się, że smary dotarły do adresatów. Smar przyszedł do domu rodziców 11 lipca (piątek), ale ja już mieszkałem gdzie indziej. W sobotę ślub i wesele, w niedzielę go zabrałem do siebie, ale w poniedziałek z samego rana już jechałem na urlop i stąd takie opóźnienie. Rozumiem poddenerwowanie, ale mam nadzieję, że z powodu braku smaru nie zatarliście łańcucha . Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Czy byłby ktoś zainteresowany kupnem smaru? Smar 1L już mam w domu a kupiłem go ponieważ red FL u mnie się nie sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 znaczy sie ile tego smaru?? rohlofa?? Chyba będę zainteresowany, bo pisałem się tutaj na jakąś listę, ale nic z tego nie wyszło. Powiedz tylko ile masz do sprzedania i po ile za 100ml. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 dołączam się do pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob Napisano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 z 1L Rohloffa zostawiam sobie 200ml czyli zostaje 800ml. 10 zł za 50ml. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 ok, to ja jestem zainteresowany 100ml. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 tudzież i ja 100ml poprosze, w czym bedziesz wysyłał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Rob- kasa wysłana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 ok, ja swoją przesyłkę otrzymałem. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 ja również, dzięki bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.