Skocz do zawartości

[smar] Rohloff

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jestem obecnie na wakacjach i mam problem z netem, zamawiałem ten smar, dlatego jak przyjdzie i bedziecie chceili mi go wyslac, to prosze o kontakt pod tym numerem 665879603

Napisano
Niby CR wyslalo tamten 1l oleju juz do Poznania.

To dobrze, mam nadzieje, że szybko dotrze na miejsce i będzie można go szybko rozdzielić :).

no to DUżyMarek kobitka na bok (nie ucieknie......niestety ;), zresztą po śłubie wszystkie się zmieniają raczej nie na lepsze... :D (mówię tylko o swojej) ) i będziesz się w aptekarza bawił.

INformuj na bieżąco kiedy wysyłasz, mój łańcuh już się nie może doczekać.

Napisano

Duży Marek zaczyna się robić niefajnie.

Lepiej coś napisz, ślub ślubem ale z Nami też zawierałeś umowę i należą się przyjnajmniej jakieś wyjaśnienia a ty sobie w najlepsze znikasz... zaczyna mnie to trochę wkur....ć.

Jak ktoś z tych co przesłali mu kasę coś wie to napiszcie co się dzieje z gościem.

Napisano

Spokojnie, za Dużego mogę ręczyć głową, z kasą nigdzie nie zniknie

kobieta mu się na głowę zwaliła i nawet nie ma czasu myśleć o smarach

dzisiaj mu wyślę smsa i powinien się pojawić, a przynajmniej mi odpisać

Napisano

i jak to wszystko wygląda?? Już ktoś kasę wysłał?? ja jeszcze nic nie zapłaciłem, bo nawet nikt mnie nie powiadomił :P

Napisano

wpłąciłem na samym początku te 40 zł, juz miesiąc czekamy a od 2 tyg ani znaku życia. Jeszcze raz apeluje do kolagi o informacje!!

Napisano

jakie było moje zaskoczenie kiedy po powrocie z pracy i 40 km przejażdzce przychodzę a tu paczuszka leży, pomyślałem że to zamówiony na allegro niebędnik na selekcje... otwieram przy żonie a tutaj zamiast zamawainego towaru butelkapo bananowym jupiku. KOnsternacja... dopiero po kilku sekundach skojarzyłem, hehe. Reasumując, lepiej późno niż wcale. Dzięki DużyMarek.

Napisano

Ja też otrzymałem dziś buteleczkę JUPIKa :thumbsup:

DużyMarek wysłał oliwkę błyskawicznie i już dziś moglem nasmarować spragniony łańcuch tą zacną oliwą.

Dzięki DużyMarek, jestem Ci winien przysługę ;)

Napisano

Qauczuq, 1reed - przepraszam, że nie dawałem znaku życia, ale życie mi się do góry nogami przewróciło ;):):).

Cieszę się, że smary dotarły do adresatów.

Smar przyszedł do domu rodziców 11 lipca (piątek), ale ja już mieszkałem gdzie indziej. W sobotę ślub i wesele, w niedzielę go zabrałem do siebie, ale w poniedziałek z samego rana już jechałem na urlop i stąd takie opóźnienie. Rozumiem poddenerwowanie, ale mam nadzieję, że z powodu braku smaru nie zatarliście łańcucha ;).

Pozdrawiam!

Napisano

Czy byłby ktoś zainteresowany kupnem smaru? Smar 1L już mam w domu a kupiłem go ponieważ red FL u mnie się nie sprawdza.

Napisano

znaczy sie ile tego smaru?? rohlofa??

Chyba będę zainteresowany, bo pisałem się tutaj na jakąś listę, ale nic z tego nie wyszło. Powiedz tylko ile masz do sprzedania i po ile za 100ml.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...