verul Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Tez bym 200ml przyjal Jakby co mam tam rabat 2 albo 3% co razem z 5 da 7 lub 8. Choc moze ktos ma wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefanX Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Dobra - ja bym sobie zostawił 400ml, pulse (założyciel tego tematu) weźmie 200. No to mamy komplet. Anulka i Verul - umówmy się na gg może co? (gg:6039323) Ja z Bydgoszczy mogę odebrać osobiście z centrumrowerowe.pl - więc odchodzi jeden koszt wysyłki. Verul - skoro masz rabat - to musiałbyś być kupującym. czekam zatem za kontaktem (gg) W sumie - to 300ml by mi starczyło. Czy jest zatem ktos jeszcze chętny na zrzutkę na litrowego Rohloffa? Ecia - może Ty (wiem, że chwalisz sobie ten smar) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Chwalę sobie, ale jeszcze mam . A póki co, mam ważniejsze wydatki. Gdybyś mi zresztą wyliczył, ile by to kosztowało (rozumiem, że chodzi o 100 ml) - to mogłabym się zastanowić... Pozdrówko raczej na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ja używam go dokładnie od roku i 3 dni...musze pwoiedzieć, że już cały zapas rohlhoffa skończyłem ( 2 buteleczki, zimą używałem innego smaru) i powracam do zielonego FL. Nie dlatego, że ładniej pachnie;), ale jakoś jest wydajniejszy, a u mnie łapie mniej brudu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Latwo policzyc. 165zl * 0,92 = 151,80zl *0,100 = 15,18zl + wysylka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 stefanX Napisałam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Dzięki. Faktycznie się opłaca - ale jednak tym razem się wstrzymam. Tym bardziej, że właśnie zrobiłam konkretne zakupy rowerowe, a wyjazd w góry za pasem Pozdrówko odpadające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QauczuQ Napisano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 jeżęli jescze jest opcja zakupu to jestem chętny. Dajcie tylko znać ile i za ile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefanX Napisano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Niestety ale lista zamknięta. Chyba, że ktoś wypadnie, ale wątpię. Obecnie czekam aż pocztowcy ogarną się ze śpiączki, żeby to porozsyłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 łee, przeklęta sesja i brak czasu na przeglądanie wszystkiego na forum . Też bym się pisał na coś takiego. Może jeszcze znajdą się jacyś chętni? Ja mogę wziąć jakieś 200 ml. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 biore 200 ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ja też 200ml. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1reed Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 łee, przeklęta sesja i brak czasu na przeglądanie wszystkiego na forum . Też bym się pisał na coś takiego. Może jeszcze znajdą się jacyś chętni? Ja mogę wziąć jakieś 200 ml. Też chętnie wezmę 200ml Nie załapalem się na "akcję" stefanX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefanX Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 akcja StefanX - ale się uśmiałem. Gdybym wiedział, że będzie na to taki zbyt to zakupiłbym kanisterek 5 L - bo też takie są, tylko nie wiem kto z polskich handlarzy zajmuje się dystrybucją takich opakowań. Pozdrix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Uhh, trochę nie miałem czasu w weekend, żeby się ogarnąć, ale już piszę jak wygląda sytuacja. Była jeszcze jedna osoba chętna, ale zrezygnowała. Biera: 200 ml QauczuQ: 200 ml Fifi: 200 ml 1reed: 200 ml DuzyMarek: 200 ml Tym samym lista jest zamknięta, zaraz wyślę Wam inof na priva co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Tym samym chciałabym tutaj PODZIĘKOWAĆ stefanX za sprawnie przeprowadzoną akcje. Smar dotarł. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefanX Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Uhh, trochę nie miałem czasu w weekend, żeby się ogarnąć, ale już piszę jak wygląda sytuacja. Była jeszcze jedna osoba chętna, ale zrezygnowała. Biera: 200 ml QauczuQ: 200 ml Fifi: 200 ml 1reed: 200 ml DuzyMarek: 200 ml Tym samym lista jest zamknięta, zaraz wyślę Wam inof na priva co i jak. Dobrze by było, gdybyś znalazł kogoś, kto ma karte rabatową w Centrumrowerowe.pl. W "mojej akcji" Karty użyczył kolega verul i wyszło nam za litr niecałe 152zł. anulkaa, nie ma za co - wszyscy na tym skorzystaliśmy. Pozdrix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Można wiedzieć w co przelaliście smar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefanX Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 w puste butelki plastykowe po mineralnej 500ml. Najpierw odmierzyłem w każdej (wodą) 200ml miarką z jakiegos lekarstwa, zaznaczyłem na butelce, wylałem wodę, wysuszyłem i zatankowałem rohloffa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Z kartą rabatową to dobry pomysł. verul, nie chcesz kupić znowu 1 litra rohloffa ? Jesteś z Poznania, to nie trzebaby dużo z przesyłką kombinować . odmierzenie 200 ml nie powinno stanowić problemu, bo mam wagę elektroniczną w domu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 mam wejście do człowieka który ma chyba jeszcze większy rabat muszę go podpytać za ile może przywieźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefanX Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 DuzyMarek pamiętaj, że olej ma mniejszą gęstość od wody. Więc 1ml nie równa się 1g. Ale to tak tylko dla informacji, jakbys nie wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ja jakby co moge kupic olej jeszcze raz. Co do wysylki to nie do konca skumalem o co chodzi z tym niekombinowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ouzo Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Też jestem z Poznania, jesli organizowalibyscie nowe zamowienie - pisze sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Moj znajomy z Poznania chce 100ml. Spyta sie jeszcze swoich znajomych czy chca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.