tomczi Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 Witam! Mam takie pytanko, ponieważ nie miałem do czynienia ze sterami, kompletnie się nie znam na ich rozmiarach, dostałem ramę która ma srednicę wewnętrzną główki 34mm i teraz moje pytanie jakie stery mam do tego założyć? A najfajniej by było jakby mi ktoś linka zapodał do sterów jakie mam kupić, jakieś tanie.
Szajbz Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 to zalezy czy klasyczne czy zintegrowane raczej przez internet tego sie nie stwierdzi musisz isc do serwisu albo napisz co za ramka
Napatos Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 Średnica 34 mm sugeruje, że główka ramy jest przystosowana do widelców z rurą sterową 1 1/8", czyli najbardziej popularnym rozmiarem. Tutaj kilka modeli: http://www.cyklotur.com/czesci_rowerowe_stery_ahead,0.html
tomczi Napisano 1 Maja 2007 Autor Napisano 1 Maja 2007 Wielkie dzięki za pomoc, jestem wdzięczny. Pozdrowery!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.