tomczi Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Witam! Mam takie pytanko, ponieważ nie miałem do czynienia ze sterami, kompletnie się nie znam na ich rozmiarach, dostałem ramę która ma srednicę wewnętrzną główki 34mm i teraz moje pytanie jakie stery mam do tego założyć? A najfajniej by było jakby mi ktoś linka zapodał do sterów jakie mam kupić, jakieś tanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajbz Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 to zalezy czy klasyczne czy zintegrowane raczej przez internet tego sie nie stwierdzi musisz isc do serwisu albo napisz co za ramka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Średnica 34 mm sugeruje, że główka ramy jest przystosowana do widelców z rurą sterową 1 1/8", czyli najbardziej popularnym rozmiarem. Tutaj kilka modeli: http://www.cyklotur.com/czesci_rowerowe_stery_ahead,0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomczi Napisano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Wielkie dzięki za pomoc, jestem wdzięczny. Pozdrowery!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.