Boruś Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 Witam , kupiłem dzisiaj swiecące wentyle, założyłem je wszystko pięknie ładnie, ale gdy jade ponad 10 km/h, przestaja śweicic:( czego to moze być wina:( nie wime co mam zrobić, czy kupic nowe czy te naprawić Prosze o szybka odpowiedź Pozdrawiam
bilskij Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 heh nie szkoda Ci kasy na takie duperele jak swiecace wentyle ? ;]
Sintesi Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 przeczytaj na opakowaniu czy aby na pewno mozesz przekraczac tak zawrotna predkosc jak 10km/h! :-) tak na powaznie to nie wiem jak ci pomoc...moze zwroc sie z reklamacja do sprzedawcy?
jurasek Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 w tej samej chwili zamknęliśmy obaj , ale jeszcze wytłumaczę koledze problem świecące nakrętki na wentyle załączają się na zasadzie drgań przy większej prędkości siła odśrodkowa nie pozwala drgać załącznikom i wentyle nie działają
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.