Dziski Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 W zeszłym sezonie jeździłem na rowerze w moich starych Nike'ach. Jesień i wiosnę w Merellach (obecnie już za "ciepło" mi w nich), no i teraz jestem zmuszony zakupić jakieś buty na rower, jaki i do chodzenia od czasu do czasu. Nie chcę typowo rowerowych np. Shimano, a właśnie Nike, Adidas, Puma, itp. Zależy mi na butach z dobrą wentylacją i bez jakiś tam wymyślnych systemów powietrznych, żeby energia nacisku nie była wytłumiana. Polecicie jakiś konkretny model ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Rozumiem, że to nie mają być buty SPD? Pozdrówko doprecyzowujące ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziski Napisano 30 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Oczywiście. To NIE mają być SPD-y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.