thomash Napisano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 No i po wycieczce, tempo było w sam raz , średnia 28,5km/h u mnie, a momentami ładnie się goniło. No i obawy Krawca co do tempa okazały się bezpodstawne bo spokojnie dawał radę przez całą trasę. A Ci, którzy nie pojechali niech żałują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 5 Maja 2007 Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 rano jeszcze żałowałem ze nie jadę z wami, teraz już nie żałuje pewnie bym płuca wypluł w połowie trasy przy takiej średniej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 5 Maja 2007 Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Tempo było fajne , jak dobrze mi sie jechało to krzyczeli na mnie wolniej P.S Ironman żałuj bo nie zmęczył byś sie nawet !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 5 Maja 2007 Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 bo spokojnie dawał radę przez całą trasę Z tym spokojnie to bym nie przeszadzał, dobrze ze nie jechałem z przodu bo bym nie wyrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 kto za powtórką z rozrywki ?? W ten weekend co teraz będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wober Napisano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 kto za powtórką z rozrywki ?? W ten weekend co teraz będzie ? Może w Puszczy Bukowej my już sie umawiamy na niedziele rano :> ps. na te chwile 4 osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 My bylismy w 4 osoby na objezdzie krotkiej petli gryfa w ostatnia sobote Strasznie duzo blota, a przeciez jeszcze padalo W sumie moglbym w weekend wyskoczyc sobie na szose gdzies dalej. Moze byc Nowe Warpno. Ktos jeszcze chetny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.