thomash Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Są chętni na wypad z głębokiego do Nowego Warpna, później Trzebież i powrót przez Tanowo ? Najlepiej piątek-sobote, start z głębokiego ok 10.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Jak sie wyrobie z przelozeniem ramy to pojade ale to dopiero w sobote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 A ze sie tak spytam szybko bedziecie zapiep.... jechac ? Jak tempo bardziej spacerowe to sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Krawiec jesteś dziwny bo za każdym razem boisz się o to ze tempo za szybkie , ze to ze tamto... Chyba jak będziemy wszyscy razem jechać to dostosuje się do najsłabszego bikera a nie zostawimy go w połowie drogi(no chyba ze już przegina ) Po prostu staw się i jazda a nie za kazdym razem za przeproszeniem sr*sz o tempo. Jezeli w piątek lub sobote nigdzie nie jade to pisze sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Wszystko jeszcze zależy od pogody, w piątek/sobote ma być słonecznie ale nie wiadomo jak z wiatrem. Nie pytać się o tempo tylko się stawić tak jak pisze Kula. Jak już wybitnie nie będzie Ci pasowało nasze tempo to zawsze możesz sobie odbić gdzieś w stronę domu, w końcu znasz tamte tereny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celciusz Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Tempo bedzie pewnie na dwie nogi........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Tempo będzie po prostu takie, żeby się nie zanudzić na tych rowerach i żeby nie kręcić w miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Czyli jak ktos jest w stanie utrzymac ciagle 28 - 30 to przezyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 jeśli sobota wchodzi w grę to sie stawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 No to ustaliliśmy termin - sobota 10.00 głebokie. Mam nadzieje że ktoś zna dobrze trasę Dobieszczyn-Nowe Warpno-Trzebież-Tanowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Szkoda, bo nie bede mial o 10 jeszcze roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Ja też myślę ze się pojawie...(99.9%) I co wy na to by np. w Nowym Warpnie lub jakimś innym miejscu zrobić sobie dłuższą przerwę na jakieś ognicho i pogaduchy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Z tym ognichem nie przesadzaj bo do wieczora nie wrócimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 No to spotkajmy się o 9 na Głębokim , i bez przesady Nie jadą emeryci i renciści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Będzie tak: Panowie Nie ma żarcia jest jazda , w szeregu ustawić się ! Musimy wrócić przed wieczorem ! Misija specjalna. (to nie mój pomysł ;p) Zbiórka na Głebokim miała być 10.00 a nie 9 ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Panowie Nie ma żarcia jest jazda , w szeregu ustawić się ! Musimy wrócić przed wieczorem ! Misija specjalna. (to nie mój pomysł ;p) Hmm ciekawe kto to pisał :surprised: No bo wiesz o 9 jak się spotkamy zawsze godzina do przodu i nie bedzie ciemno A tak na poważnie to zeby pójść na kompromis to może o 9:30 ?? Zresztą jak uważacie ważne byśmy byli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Ja sie piszena 99% A co do spotkania o 9 to nie jest chyba najlepszy pomysł ;P Dzisiaj z ironmanem sie spotkalismy 9.15 i na poczatku cos sie nie moglismy rozkrecici w ogole Także ja proponuje spotkanie o 10 na glebokim ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Czyli tak jak ustalaliśmy na początku - 10.00 Na razie 4 osoby - Ja, Krawiec, Kula, Ironman, ktoś jeszcze ?:> Trasa Z głębokiego będzie miała ok 90km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Jak jadą 2 osoby to ja wale to ! Jak zawsze... OMG ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Kula co tam znowu marudzisz ? Jakie 2 osoby ? :> W tej chwili łącznie ze mną i Tobą jest 5 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 sraka taka zapytaj Ironmana czy jedzie i Krawca... Ale w sumie i tak będzie nas 3 bo Krzysiek jedzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Jade, jade, udalo sie wyrobic z przekladka :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Kula jakbys sie najpierw spytal a potem pisal ze nie jade byloby fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Kula, nie panikuj bo zostawimy Cie po drodze w lesie i tak to sie skończy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 5 Maja 2007 Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Nie panikuje Lubie troche podkręcić atmosfere No to cóż do zobaczenia na Głębokim ;D Kto się spóźni tego zostawiamy w lesie jak to Thomas ujął ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.