Leo Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Cześć wszystkim. Otóż mój problem polega na tym że nie mogę znaleźć okularów dopasowanych do mojego kształtu twarzy. Mierzyłem już dużo różnych okularów i wszystkie zle na mnie leżą i wyglądają obciachowo. W część okularów zauszniki leżą dobrze ale problem polega na tym że wszystkie okulary które mierzyłem są za szerokie przy skroniach. Szukam okularów w stylu Accent Barracuda.W okularach będę jezdził raczje bez kasku(tak przez miasto spokojnie ) więc okulary muszą być mniejsze, bo niepasują domnie w ogóle duże okulary . I tu prośba do wszytkich, szukam jakichś okularów które dobrze by namie leżały, mam namyśli żeby były wąskie przy skroniach, dopasowane do mojej twarzy . Przeszukałem już wszystkie możliwe zródla i nic nie znalazłem żeby jakieś okulary były wąskie przy skroniach. Więc proszę o poradę czy można gdzieś może zrobić okulary na zamówienie o podanych przezemnie wymiarach twarzy lub jeśli ktoś znajdzie jakieś okulary które były by węrsze np. od Accentów które podałem. Za wszelkie informację będę bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jareczek Napisano 8 Maja 2007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Uwaga, informacja: mozna zrobic okulary na zamowienie, jest kilka zrodel - Tajwan, lub Chiny (dysponuje adresami), ale to minimum 1000 sztuk; ewentualnie kilku niemieckich zlotnikow wypuszczajacych krotkie serie - cena okularow okolo 10 000zl A poza tym nie da sie dobrze dobrac okularow nie przymierzajac ich osobiscie. Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frondziak Napisano 8 Maja 2007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 @Leo chyba lekko przesadzasz z tymi okularami na wymiar, chyba ze jestes narcyzem :twisted: Przejdz się z po sklepach ze sprzetem rowerowym albo po optykach i na pewno coś trafisz, jak zabierzesz jakaś dziewczyne to doradzi czy dobrze wygladasz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leo Napisano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Tak tylko że ja już obmierzyłem wszsytkie okulary we wszystkich sklepach w Legnicy i żadne nie leżą tak jak trzeba ... tak to jest jak się mieszka na "wichurze". Co poradzę, zresztą nie tylko jest problem z okularami ale i z ubraniami, taki nie typowy jestem, wysoki a szczupły i ciężko coś namnie dopasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 No tak to na pewno nikt Ci nie doradzi bo każdy człowiek ma inne kształty twarzy i musi szukać i szukac i przymierzać az wkońcu uda się trafić. Ja naprzykład miałem złamany nos i lekkie ukruszenie kości przez co teraz każde okulary jakie zakładałem leżą nie tak jak powinny i szkła odstają za bardzo od twarzy. Jedyne co mogłem zrobić to przyzwyczaić się do zaistniałej sytuacji....oczywiście nie licząc opcji operacji nosa której pod uwagę raczej nie brałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 11 Maja 2007 Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 szukajcie a znajdziecie leo, może w tym nowym sklepie na jaworzyńskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leo Napisano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 leo, może w tym nowym sklepie na jaworzyńskiej Taaaa ... przecież byli my tam razem i mieżyłem i sam wiesz że żadne nie leżały tak jak trzeba . Zresztą nie polecam nikomu tego sklepu bo wszystko mają drogie i sam szajs ... nic ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 nie o ten mi chodzi !!! o ten drugi NOWY btw pisz tak dalej, oni wszystko czytają :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.