Pulse Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Witam, Zamierzam nabyc torebke podsiodlowa, glownie zeby wozic w niej aparat (dosyc maly) moim typem jest Author S112 czy jest jakas alternatywa dla tej torebki (podobna pojemnosc) czy nie mam sie wiele zastanawiac i ja brac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz324 Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 ja również jestem w trakcie kupowania takiej sakwy i jak na razie również jestem skłonny kupić właśnie tego authorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Cześć! Ja używam tego http://velo.com.pl/php/produkty.php?m=0&am...p=%&id=1051 Jak na razie sprawuje się bardzo fajnie, zobaczymy co będzie dalej. Mają taki sam system mocowania, który wydaje się dość pewny. Nie obciążałem jej jeszcze jakoś bardzo mocno, ale niedługo przejdzie cięższe testy. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.