mario199 Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Witam. Zapraszam do wspólnego pedałowania. jest ktoś z Olsztyna i okolic? Już znudziła mi się samotna jazda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Gdybym miał lepszy rower i gdybym miał więcej czasu to zaraz bym wskoczył na bike i bym popedałował do Olsztyna. Moja ciocia też mieszka na Jarotach, czasem tam jestem. Ogólnie jeżeli znałbym dobrą drogę przez las do Olsztyna to bym sie wybrał. Ale teraz słabo ..... Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario199 Napisano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Hmmm. Iława.. To może ja w weekend wpadnę po Ciebie i pośmigamy po twoich ścieżkach. A rower dobry nie potrzebny bo ja jestem świeżo po wyjściu ze szpitala i teraz rajdowcem nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdok Napisano 6 Maja 2007 Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 witaj ja jestem z Olsztyna (Pieczewo) jeżdżę od niedawna bo od 02.05.07 - ale jest fajnie jest parę ścieżek, i lasy dookoła, jakie masz trasy swoje ?? podzielimy się wrażeniami ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario199 Napisano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Spoko! Może już na GG ustalimy termin naszego spotkania żeby nie za śmiecać forum. Pozostałych zachęcam do wspólnej jazdy Moje GG: 5498937 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fanatyk Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Jak ktoś chętny, to można się spotkać w biskupcu na jazdę. Skype: fanatyk22 Pozdrawiam, Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekMezinski Napisano 31 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Niedziela 03.08.2007 g.11.00 , Ratusz, śmigamy po lesie miejskim. http://krank.pl/forum/viewtopic.php?t=1554&start=20 Zapraszam/Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyootr Napisano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Witam wszystkich W związku z tym, że praca wyrzuciła mnie do pięknego miasta Olsztyna proszę o wsparcie. Szukam chętnych osób, które oprowadziłyby mnie po okolicznych ścieżkach XC. W tygodniu wolny jestem od ok 18 a weekendy mam całe wolne. Jeśli ktoś jest chętny w czynie społecznym popracować jako przewodnik najszybciej mnei złapać na gg 6104945 POzdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekMezinski Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Zapraszam do 2 stycznia na jazdę XC w Olsztynie. Proszę o kontakt jakby co na forum www.krank.pl , dział ustawki, jazda XC. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Kurde, akurat w tym czasie będę w Toruniu... Może pod koniec stycznia, na początku lutego udałoby mi się do was zajechać bo z chęcią pośmigałbym po waszych trasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekMezinski Napisano 6 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Uwaga! 15.02 Są dwa wolne miejsca na wyjazd na maraton -www.mazoviamtb.pl więcej pod poniższym adresem: http://krank.pl/forum/viewtopic.php?t=2162 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryfi Napisano 6 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Chętnie pojeżdże. Tylko mam szosówkę a pogoda jak na razie jest do bani. Jakby co to dajcie znać na ryfi@poczta.onet.pl. Pozdrowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swieru Napisano 10 Marca 2009 Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ja wole górale ale szosówke też moge mieć bo biore od taty już śmigałem do Nidzicy i Jedwabna a jestem z Olsztynka a ty ryfi skąd jesteś? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryfi Napisano 10 Marca 2009 Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć. Jestem z Olsztyna. Jak pogoda się polepszy to z chęcią gdzieś bym sobie pojechał. Pozdrowery Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swieru Napisano 11 Marca 2009 Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 no to w sumie nie daleko można się spotkać po drodze ale szosa dalej wchodzi w gre? a gdzie chcesz jeżdzić? dalekie odcinki? bo ja dopiero do zdrowia wracam i niewiem ile dam rade ?? a pogoda chyba sie wyklaruje za niedługo pozdro..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryfi Napisano 11 Marca 2009 Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Tylko szosa. A co do trasy to możemy sobie ustalić. Ja w sumie mogę do Olsztynka dojechać a potem razem się gdzieś przejedziemy. Ale nie w taką pogodę. Obawiam się, że musimy poczekać do końca marca albo do początku kwietnia. Tak aby temperatura była powyżej 10 stopni C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swieru Napisano 11 Marca 2009 Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 no spoko było by z twojej strony bo u mnie tak sobie z kondycją bo mam troche problemy ze stawami ale już sie kuruje ostatnio śmigałem po szosie w mróz i dało mi w kość ale mam nadzieje że na początku kwietnia można się ugadać ale to dam znać bo niewiem czy będe w kraju pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekMezinski Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ktoś ma chęć na wspólną przejażdżkę po najciekawszych Olsztyńskich miejscówkach w Niedzielę po Family Cup? (Preferowane godziny wczesno poranne) W razie czego proszę o odzew najlepiej na forum krank.pl pozdrawiam/ Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryfi Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Cześć O której godzinie interesuje Cię jazda?? Acha tylko drogami asfaltowymi bo mam szosówkę. Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker91 Napisano 28 Maja 2009 Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 jestem z okolic Nowego Miasta Lubawskiego i jestem otwarty na jazde w towarzystwie po okolicach do 50km w jedna strone (troche lepiej niz amator poki co jestem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.