Skocz do zawartości

[okulary] z aluminiowa oprawka

rymo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, kolejny raz udalo mi sie polamac okulary :/ Mam dosc super wytrzymalego plastyku. Chce normalnego aluminium...moze cos wytrzyma :/

Tym razem polamalem uvex racery...maja podobna stylistyke do uvex crow..ale sa tansze :P Chcialbym dalej trzymac sie tej stylistyki.

Macie jakis pomysl na okularki z wymiennymi szklami (zeby chociaz dali do zestawu ciemne..i jasne), wygladajace podobnie do racer'a/crow'a...i tak w sensownej kasie?

Nie musi byc 150..moze byc i 60... jesli cos ciekawego sie trafi. Max...coz wiecej nie dam...za szybko je lamie :/

Pozdro wkurzone ;)

Jak jest boczna czesc..obejmujaca glowe...to masz takie polaczenie ten czarny plastyk elastyczny...z tym bardziej wytrzymalym bedacym czescia "ramy" okularow. Wewnatrz jest takie laczenie...wlasnie ono poszlo..posklejalem...peklo obok :| Znow posklejalem...i.....dzisiaj w nich smigalem. Boje sie ze pewnego razu sie do konca rozpadna :/ Teraz obchodze sie z nimi jak z jajkiem ;)

Jedyne okulary z aluminiowymi oprawkami jakie znam to B-SKIN model HYBRIS,ale nie wiem czy stylistycznie będą Ci odpowiadać.Zupełnie inny styl niż racerów.

Zapomniałem dodać,że gdzieś na jakiejś stronie widziałem je za 135zł.Niestety nie pamiętam gdzie to było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...