rObO87 Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Planuję wymianę gripów na wersję bardziej miękką. Z tego co wyczytałem, wnioskuję, że dobre miękkie gripy robi Ritechy. Który tych 2 modeli polecicie? 1. http://www.allegro.pl/item189613701_chwyty...trabike_pl.html 2. http://www.allegro.pl/item188662573_chwyty...trabike_pl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Oczywiście, że piankowe. Przesiadłem się z pseudo żelowych gripów na te pianki i po prostu rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Tych pierwszych nie używałem bo jak raz kupiłem te z pianki to od tej pory tylko te używam.A jak się spisują można poczytać na forum pisano o tym już nie raz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Ale chwyty z serii Ritchey PRO są wyprofilowane w kształt dłoni i są wygodniejsze przez to. Ja polecam te PRO (siwo-czarne). Jak chcesz mam jeszcze w domu 1 parę wcale nie używanych z korkami do kiery za 15zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Co WCS to WCS Używam piankowych Ritchey'a i są niezawodne... Poprzednio miałem piankowe author'a i nie ma porównania. Bierz piankę... I zyskasz na wadzę i współczynniku lansu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 29 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 A jak jest z twardością tych gripów PRO? Mam obecnie profilowane Authora i maskra :/ Jakie mogą być w stosunku do nich te gripy? Miększe dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Są dosyć miękkie te PRO. Idealnie dopasują się do kształtu dłoni. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Od 2-óch tygodni używam gripów Ritchey WCS i uważam żę są super. Dzięki temu żę są grube lepiej mi się je trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Co konkretnie jest nie tak w authorach? bo tak narzekacie, a w ogóle nie wiadomo na co, w czym lepsze są WCS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.