Skocz do zawartości

[Piasta] Gdzie dostane taką jak w linku tylko pod tarcze

jo_jacek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Widzialem na allegro takie piasty : http://allegro.pl/item187544054_nowa_piast...nach_2007_.html tylko ze pod tarczę. Pamietam ze tez były czerwone. Dzis chcialem wejsc i byc moze zakupic ale widze ze juz nie ma. Wie ktos w jakim sklepie moge to dostać.. ?

Prawdopodobnie pod tarcze sie jakos inaczej nazywa ale nie wiem, szperalem duzo w necie i nie moge znalezc..

p.s. Chodzi wlasnie o to zeby byla czerwona :)

Napisano

hm. może ja pomoge. jutro bede u znajomych w rowerowym to zobacze może beda w stanie sprowadzić te piasty. Chodzi Ci o te modele Coaster i Roller Dh? na ile otworów 32 czy 36? pozdrawiam.;]

Napisano

Liczba otworów obojetnie bo nie posiadam jeszcze obreczy. Lepiej by było jakby było jednak 32 :)

Chodzi mi o cos takiego jak Roller tylko że czerwona. Dalbym sobie obie rece uciac, że widziałem piaste na której pisało NS, byla czerwona i pod normalna os i pod tarcze..

Bo jak na przód nie dostane czerwonej to sobie kupie Onyxa.. :wink:

Dla mnie to troche dziwne, do tyłu jest normalna czerwona pod 6 śrub a co do przodu nie ma ? musi byc :razz:

P.s. Chyba ze do tego Rollera Dh da sie kupic jakas przejściówke na mala os. Chociaz ta piasta juz troche wazy.. :wink:

Edit: Ta.. wg tej strony Roller i Roller DH sie wagą nie róznią.. hehe

Napisano
Edit: Ta.. wg tej strony Roller i Roller DH sie wagą nie róznią.. hehe

A czemu mają się różnić? To praktycznie to samo. Zresztą waga piast na ośkę 20mm jest z reguły podawana bez osi, która jest dołączana do amortyzatora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...