tobiasz Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 a co powiesz na ten weekend?? w 3 osoby bysmy przyjechali pierwszego dnia pod wieczor bysmy przyjechali, drugiego dnia mozna pojezdzic, w niedziele bysmy sobie wracali potrzebujemy tylko miejsca gdzie mogli bysmy namiot rozbic (niekoniecznie pole namiotowe) jak by co moje gg: 1275089
tobiasz Napisano 14 Czerwca 2007 Napisano 14 Czerwca 2007 Wyjezdamy w sobote rano o 7 rano spod teatru. Wracamy +/- 22. Na miejscu chcemy troche pojezdzic i pokapac sie. Gdyby ktos chcial jechac z nami to zapraszamy.
majster Napisano 15 Czerwca 2007 Napisano 15 Czerwca 2007 właśnie wróciłem z wycieczki szkolnej do Kobylej góry, więc jutro sobie odpuszczę, ale jak was spotkam na trasie to kawałek mogę potowarzyszyć
AdrianCR1 Napisano 20 Czerwca 2007 Autor Napisano 20 Czerwca 2007 Witam juz kilka razy udały sie wycieczki z kolegami z forum ale zawsze zapraszams erdecznie w okolice Kobylej Góry tez inny pozdro PS Majster było dac znac to pewnie dl Cibie jakies rowerek bym zalatwil i bysmy posmigali
majster Napisano 23 Czerwca 2007 Napisano 23 Czerwca 2007 jeździłbym zygzakiem chyba;) ale nic straconego, wakacje się zaczęły, więc myślę że z Bartkiem i Bierą kiedyś tam pojedziem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.