Skocz do zawartości

[koła] do XC max 360zł

Wawrus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zdecydowanie polecam mavic xm317 i piasty novatec na lozyskach maszynowych do tego jakies dobre szprychy (dt najlepiej) ja za taki zestaw przez allegro zaplacilem 410zl z przesylka pobraniowa dhl prawie rok temu:) wiec mega okazja, tym bardziej ze zaplatane na zamowienie wybranych przeze mnie komponentow :)

do dzis chodza bezobslugowo identycznie jak w dniu zalozenia, bardzo trudno je scentrowac - ponad 90kg i glownie oponki 1.50:) a na 2.10 mozna w zasadzie wszystko robic o ile umiejetnie sie laduje:)

no i waga ... :D

Napisano

Nabial - napisałbym to samo, ale mi sie nie chciało :) jednak na mavicach koła wychodzą troszkę drożej a tutaj są też bardzo dobre obręcze {pewnie mocniejsze od Ace18 który mi sie nigdy nie scentrował} i do tego czrne szpryszki :D:) Fajny zestawik - bierz póki jeszcze są...

Napisano

szczerze mowiac ten allegrowicz nie sprzedaje taniego kitu, tylko raczej najlepsze komponenty w danych przedzialach ... jesli nie wierzycie to sprawdzcie:) a co do obreczy to sa duzo slabsze niz alexy nie mowiac o mavicach, krotko mowiac sa ok jak wazysz max 65-70kg no i szybciej sie wyeksploatuja ;/

Napisano

z gościem z tej aukcji mozna pogadać i wam poskłada co chcecie, mi swego czasu złożył koła na Novatecach, czarnych Richmanach i obreczach Alexrims DH19 za 350zł, koła mają przebieg prawie 10000km i żadnych problemów, teraz widze ze takie koła są za 355zł i mysle ze to dobra cena :unsure:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...