Skocz do zawartości

[sklep internetowy] OTBike.pl

roswell

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Chciałbym złożyć zamówienie za około 150zł w sklepie internetowym OTBike.pl

http://www.otbike.pl/index2.php

Czy mieliście z nim do czynienia, czy jest zaufany, jak z szybkością realizacji? Czy mogę przelać im pieniądze na konto. Proszę o wpis wszystkich którzy zamawiali coś w tym sklepie.

Z góry dziękuje.

Napisano

Właśnie przejrzałem trochę opinii w temacie "OPINIE o Internetowych Sklepach Rowerowych " i wiem, że jest to zaufany sklep internetowy.

Co najciekawsze na moje pytanie odpowiedzieli w ciągu 3 min! O 15:21 wysłałem pytanie, o 15:24 dostałem odpowiedź. Szok po prostu. Do tego zgodzili się na darmową przesyłkę po przelewie na konto. Tak więc moja pierwsza opinia o tym sklepie jest rewelacyjna, zobaczymy co będzie dalej.

Napisano

Dokonałem u nich zakupów i generalnie nie mogę narzekać. Wystąpił tylko taki problem, że paczka, za którą wpłaciłem pieniądze na konto, przez przypadek została wysłana "za pobraniem". Na szczęście Pan, z którym kontaktowałem się telefonicznie, szybko się zrehabilitował, przelał wpłacone pieniądze i bardzo przepraszał za całe zamieszanie.

Podsumowując, polecam otbike.pl.

Napisano

więc sprawa wygląda tak:

o 17:30 w niedzielę zamówiłem koszulkę i spodenki, przelałem kasę poprzez konto internetowe o godz 22:30, dzisiaj (poniedziałek) ok godziny 11 dostałem e-mail, w którym pisało ze zamówienie zostało zrealizowane. Naprawdę jestem zszokowany z jaką szybkością działa OTB.

Dowiedziałem się także ze jakiś czas temu wysłali kilka paczek za pobraniem, mimo ze pieniądze klienci wcześniej przelali na konto. Teraz OTBike zwraca szczególną uwagę aby ta pomyłka nie zachodziła.

Napisano
Ja chcę kupić koszulkę i spodenki

chodzi mi o koszulkę Rogelli Pisa i spodenki Biemme Special

http://www.otbike.pl/pokaz_produkt.php?idprod=2716

http://www.otbike.pl/pokaz_produkt.php?idp...%20z%20szelkami

ich nigdzie nie znalazłem taniej, chociaż jeśli ktoś widział to proszę o informację.

Znajomy kupował w OTB - wszystko OK

Jeszcze niedawno dziwnie ciężko było o dobrą cenę na Biemme w necie. W Kielcach na ul. Wesołej spodenki były dostępne o 1-3 zł taniej niż na Allegro.

Napisano

Powiem szczerze był to mój pierwszy sklep netowy w którym kupowałem.Super obsługa ,szybka dostawa jeśli coś jest nie tak nie ukrywają tego np na piaście miałem dwa odpryski farby główki szpilki -zadzwonili do mnie poinformowali mnie o tym spytali czy biorę i do tego spuścili cenę o 10 zł .Powiem krótko obsługa jest hiper super extra :) nigdzie się nie spotkałem z drugą taką .Nie wiem jak jest teraz bo zakupy robiłem jakiś czas temu (trochę kasy u niech zostawiłem ) ,ale podjerzewam ,że się chyba nic nie zmieniło :D

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Kupowałem u nich 3 razy jakieś duperele [pedały, przerzutkę]. Wszystko na "piątkę": dobry kontakt, cena i towar

Polecam

Napisano

Miałem kupić torbę podsiodłową i chwyty, akurat na maila przyszłą mi informacja, że w otbike do końca tygodnia zamówienia są premiowane darmową wysyłką. Skorzystałem z okazji i złożyłem zamówienie. Następnego jednak dnia zauważyłem interesujące mnie nogawki i rękawki, dołożyłem je do zamówienia. Łączny koszt 98zł - gratis darmowa wysyłka za pobraniem!

Gdy dotarło okazało się, że dostałem inny model torby i nieprawidłowy rozmiar gripów. Napisałem maila do nich, a oni zaproponowali mi taki wyjście: zwracamy kasę za torbę a ty sobie ją zachowaj, gripy w prawidłowym rozmiarze doślemy. Normalnie nie mogłem uwierzyć!

TEN SKLEP JEST NAJLEPSZY, BIJE WSZYSTKIE INNE NA GŁOWĘ!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...