Toomp Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Parę fotek z niedzielnego wypadu z Wrocławia na Ślęże: A to mapka z trasą jaką przejechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaiX Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Bardzo ładne fotki i pogoda widać extra. Z samego Wrocka startowałeś to w sumie niezły kawałek trasy do pokonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toomp Napisano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Z samego Wrocka startowałeś to w sumie niezły kawałek trasy do pokonania. Dokładnie ode mnie z domu na Ślęże i z powrotem 138,5 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadoow Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Byla to calodniowa wyprawa? Mimo wszystko malo ekwipunku wziales ze soba. Tez sie wybieram w podobna trase - z Wrocławia na Ślęże.. Bedziesz robil jakas podobna wycieczke kiedys? Chetnie wybralbym sie z kims, kto juz bywal w tych okolicach. za pozwoleniem oczywiscie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toomp Napisano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Szkoda, że tak późno napisałeś. Właśnie dzisiaj byłem. Przejechałem od Winnej Górki do Sobótki po szczytach Wzgórz Oleszeńskich i od Przełęczy Tąpadła do Sobótki zachodnim stokiem Ślęży. Jak będę jechał to dam znać, ale jeszcze nie mam planów, kiedy następny raz się wybiorę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadoow Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Tzn do Wroclawia i tak za tydzien dopiero sprowadze rower, wiec.. straty nie ma Mam nadzieje, ze do zobaczenia. PS. jest mozliwosc spotkania sie we Wroclawiu? Jestem poczatkujacy, jezeli chodzi o sprzet, a planuje sobie kupic jakis lepszy rower. Chce po prostu wiedziec, jakiej roznicy na plus moge oczekiwac. Mialbys czas w przyszlym tygodniu? Bede naprawde wdzieczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noritsu Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 no to widzę, że w niedzielę miałeś super warunki, bo ja we wtorek spotkałem się z tabunami ludzi na trasie a do tego na samym szczycie był tłok jak na polskiej plaży, 4 grille, 3 ogniska i chyba z 7 psów. okropność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toomp Napisano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Ludzi na pewno było o wiele więcej, ale wcześniej. Ja byłem na Ślęży dopiero po 16-stej, a fotki robione były przed 17-nastą i dlatego tak mało ludzi. Przejeżdżałem wczoraj przez zachodni stok Śleży jadąc z Raduni do Sobótki to na Przełęczy Tąpadła ludzi było tyle, że mało co, a bym musiał rower prowadzić bo nie było jak jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadoow Napisano 7 Maja 2007 Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 A odnosnie mojego pytania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitbreslau Napisano 15 Maja 2007 Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Dokładnie ode mnie z domu na Ślęże i z powrotem 138,5 km. no,no...jestem pod wrazeniem..... ja przy 50km tuz nie moge siedziec:( dali jakies takie waskie siodelko w moim kelisie i po 2 h jazdy mam wrazenie jakbym.....siodelka nie mial i zgrywam zakonnice:) A moze ktos z Wrocławia wybiera sie do Boguszowa na Maraton ESKI 26 maja? mam wolne miejsca a aucie zrzytka po 25zl w obie strony jak ktos jest chetny to pisac sms 502/716-905 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel Napisano 16 Maja 2007 Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 no,no...jestem pod wrazeniem..... ja przy 50km tuz nie moge siedziec:( dali jakies takie waskie siodelko w moim kelisie i po 2 h jazdy mam wrazenie jakbym.....siodelka nie mial i zgrywam zakonnice:) że tak wtrące: kup sobie gatki z pampersem i zdecydowanie będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati15 Napisano 23 Maja 2007 Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 widze ze masz kondyche taki kawal to niezla meka no ale w koncu jestesmy doswiadczonymi forumowiczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 witam też byłem na Ślęży w niedziele 27.05.2007 zrobiłem 167 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.