kosciczek Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Ja używam do moich XT tarcze Ashimy ARO z klockami metalicznymi. Polecam przeczytać ten temat http://www.forumrowerowe.org/topic/61783-tarcze-ashima-180-mm/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maras 79 Napisano 26 Maja 2010 Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Ja już miałem dosyć tych tarcz Accent Blade. Na początku fajnie, lekkie, wygląd i w ogóle. Używałem ich z zaciskami XT. Po kilku maratonach były dość krzywe. Nie mogłem ich wyprostować, zawsze coś tarło. Miałem dość i kupiłem tarcze XT. Wolę mieć te 60 g więcej na komplecie niż ciągle się użerać z tak wiotkimi tarczami jak Blade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektronik Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Witam Jestem zainteresowany kupnem tych tarcz ( 160 mm ). Może któryś z forumowiczów ma na zbyciu takie używki ( chodzi mi oczywiście o 2 sztuki ). Proszę o kontakt na PW Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi