black rider Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 No cóż "nie kcem ale muszem" bo po tych ostanich czystkach nie ma żadnego takiego tematu (a może jednak?). No więc dzisiaj jak zalożyłem nowy łancuch to przy okazji dowiedziałem się że zajechałem starą kasete (na 8 niemilosiernie przeskakuje) i tu pojawia sie dylemat jaką teraz kupić żeby była w miare tania i wytrzymała. Myślalem nad sramem (5. ? 7.0 ?) ale jaki ? licze na szybkie odpowiedzi bo tak sie nie da jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Kup na pewno Srama , 7.0 na 8 chyba nie występuje? Sam miałem 5.0-bdb kaseta od shimano lżejsza i ładniejsza..wytrzymałość podobna. Ogólnie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dużepiwo Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Prawda. Kup sram 5.0 albo załóż z powrotem stary łańcuch jak jeszcze działa :004: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.