bazyl1987 Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Chciałbym zacząć swoją przygodę z SPD jak najszybciej, ale nie mam na to za dużo kasy. W związku z tym szukam tańszych modeli. Co sądzicie o tej aukcji ? Buty chciałbym kupić w Decathlonie Rockrider 5 (tutaj . Na buty będę miał jeszcze 38 złotych zniżki. Proszę o szybkie odpowiedzi, bo chciałbym kupić je już jutro. W noskach w zwykłych butach już nie moge wytrzymać, bo na długich dystansach strasznie bolą mnie stopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Twoje linki nie działają poza tym podaj ile masz do wydania będzie dużo łatwiej dobrze doradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Pewnie chodzilo o ten link: Butki Decathlon Tematow na temat taniego zestawu SPD bylo juz sporo. Sporo ludzi zdecydowalo sie na taki zestaw (koszt ok 160zl): - Buty K-Biker firmy Kruk - Pedalki Shimano M520 Ja wczoraj zamowilem butki. Pedaly kupie dopiero po weekendzie majowym. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyl1987 Napisano 26 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Shimano PD-520 łapią często luzy. W to miejsce wolalbym np. Wellgo WPD-823. Butów kruka nie opłaca mi się kupować, bo z przesyłką wyjdą mi tyle samo co podobne z Decathlonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 tylko że nie każdy ma Decathlona pod nosem... stąd też pewnie powodzenie Kruka na allegro do Decathlona naprawdę byłem pozytywnie nastawiony dopóki nie powstał niedaleko w Sosnowcu, kilka razy tam już byłem z mocnym postanowieniem zakupienia czegoś na rower i za każdym razem wyszedłem z pustymi rękami, jakoś ich ciuchy rowerowe do mnie nie przemawiają a i wybór moim zdaniem mizerny ja bym chyba wybrał Kruka- ładniejsze są po prostu a w tej klasie cenowej raczej bym nie wymagał nie wiadomo czego, oba modele są chyba porównywalne ale buty z Decathlona oglądałem na żywo - mnie się nie podobały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyl1987 Napisano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Byłem wczoraj w Decathlonie i obejrzalem ich buty. Są drogie i badziewiaste. Wkońcu wyszedłem ze sklepu z pedałami Wellgo WPD-823. Po zniżce kupiłem je za 41.95 PLN. A co do butów to kupiłem K-Rider Kruka. Wydaje mi się,że to rozsądny wybór. W sumie na komplet wydam 121,95 PLN. Taniej się nie da chyba już. Powiedzcie mi teraz jak przyczepić bloki do tych butów, bo nie chce ich z niszczyć przez moją niewiedze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zendel Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Witam. Słyszałem, że w tych butach, miejsce na bloki jest troche za wąskie. Sprawdż czy u cibie też tak jest. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.