Skocz do zawartości

[pedały SPD] - firmy BikeMate

bazyl1987

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałbym zacząć swoją przygodę z SPD jak najszybciej, ale nie mam na to za dużo kasy. W związku z tym szukam tańszych modeli. Co sądzicie o tej aukcji ?

Buty chciałbym kupić w Decathlonie Rockrider 5 (tutaj . Na buty będę miał jeszcze 38 złotych zniżki.

Proszę o szybkie odpowiedzi, bo chciałbym kupić je już jutro. W noskach w zwykłych butach już nie moge wytrzymać, bo na długich dystansach strasznie bolą mnie stopy.

Napisano

Shimano PD-520 łapią często luzy. W to miejsce wolalbym np. Wellgo WPD-823. Butów kruka nie opłaca mi się kupować, bo z przesyłką wyjdą mi tyle samo co podobne z Decathlonu.

Napisano

tylko że nie każdy ma Decathlona pod nosem... stąd też pewnie powodzenie Kruka na allegro

do Decathlona naprawdę byłem pozytywnie nastawiony dopóki nie powstał niedaleko w Sosnowcu, kilka razy tam już byłem z mocnym postanowieniem zakupienia czegoś na rower i za każdym razem wyszedłem z pustymi rękami, jakoś ich ciuchy rowerowe do mnie nie przemawiają a i wybór moim zdaniem mizerny

ja bym chyba wybrał Kruka- ładniejsze są po prostu a w tej klasie cenowej raczej bym nie wymagał nie wiadomo czego, oba modele są chyba porównywalne ale buty z Decathlona oglądałem na żywo - mnie się nie podobały

Napisano

Byłem wczoraj w Decathlonie i obejrzalem ich buty. Są drogie i badziewiaste. Wkońcu wyszedłem ze sklepu z pedałami Wellgo WPD-823. Po zniżce kupiłem je za 41.95 PLN. A co do butów to kupiłem K-Rider Kruka. Wydaje mi się,że to rozsądny wybór. W sumie na komplet wydam 121,95 PLN. Taniej się nie da chyba już.

Powiedzcie mi teraz jak przyczepić bloki do tych butów, bo nie chce ich z niszczyć przez moją niewiedze.

Napisano

Witam. Słyszałem, że w tych butach, miejsce na bloki jest troche za wąskie. Sprawdż czy u cibie też tak jest. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...