Skocz do zawartości

[pedały SPD] - firmy BikeMate

bazyl1987

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym zacząć swoją przygodę z SPD jak najszybciej, ale nie mam na to za dużo kasy. W związku z tym szukam tańszych modeli. Co sądzicie o tej aukcji ?

Buty chciałbym kupić w Decathlonie Rockrider 5 (tutaj . Na buty będę miał jeszcze 38 złotych zniżki.

Proszę o szybkie odpowiedzi, bo chciałbym kupić je już jutro. W noskach w zwykłych butach już nie moge wytrzymać, bo na długich dystansach strasznie bolą mnie stopy.

tylko że nie każdy ma Decathlona pod nosem... stąd też pewnie powodzenie Kruka na allegro

do Decathlona naprawdę byłem pozytywnie nastawiony dopóki nie powstał niedaleko w Sosnowcu, kilka razy tam już byłem z mocnym postanowieniem zakupienia czegoś na rower i za każdym razem wyszedłem z pustymi rękami, jakoś ich ciuchy rowerowe do mnie nie przemawiają a i wybór moim zdaniem mizerny

ja bym chyba wybrał Kruka- ładniejsze są po prostu a w tej klasie cenowej raczej bym nie wymagał nie wiadomo czego, oba modele są chyba porównywalne ale buty z Decathlona oglądałem na żywo - mnie się nie podobały

Byłem wczoraj w Decathlonie i obejrzalem ich buty. Są drogie i badziewiaste. Wkońcu wyszedłem ze sklepu z pedałami Wellgo WPD-823. Po zniżce kupiłem je za 41.95 PLN. A co do butów to kupiłem K-Rider Kruka. Wydaje mi się,że to rozsądny wybór. W sumie na komplet wydam 121,95 PLN. Taniej się nie da chyba już.

Powiedzcie mi teraz jak przyczepić bloki do tych butów, bo nie chce ich z niszczyć przez moją niewiedze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...