.PaVLo. Napisano 25 Kwietnia 2007 Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam Pare dni temu rozpadła mi sie metalowa część zapinająca zamek kurtke zostawiłem na pare dni w sklepie, gdzie mieli się dowiedzieć, czy podlega to gwarancji, ale okazało się jednak, że nie i musiałem wziąć wziąć kurtke :glare: i własnie tu moje pytanie, czy rzeczywiście taka rzecz jak zamek nie podlega gwarancji ?, bo przecież to integralna i bardzo ważna część kurtki, a wszycie nowego wiąże się z ingerencją w konstrujcje szycia zamka i kosztami
hudy Napisano 25 Kwietnia 2007 Napisano 25 Kwietnia 2007 Imo zamek powinien być objęty gwarancją. Ale jeśli już nic nie wywalczysz i będziesz chciał wszyć zamek. To znajdź zamek firmy Ykk albo Salmi. Wtedy pozbędziesz się problemów z suwakami.
Mod Team Odi Napisano 26 Kwietnia 2007 Mod Team Napisano 26 Kwietnia 2007 Jak najbardziej podlega gwarancji bo dlaczego miało by być inaczej? Myślę że gwarancji mogliby nie uznać traktując zamek jako element eksploatacyjny i gdyby się w jakiś sposób zużył itp. Ale on się zwyczajnie rozpadł i to nie z Twojej winy. Ja bym tego nie odpuścił. Sprzedawca Cię olał bo tak było mu wygodniej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.