kabanosdg Napisano 25 Kwietnia 2007 Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam. Mam od niedawna hamulce hydrauliki hayes hfx 9 Jestem z nich bardzo zadowolony. Tylko nurtuje mnie jedno pytanie... czy podczas gwałtownego skrętu oraz podczas przeniesienia całego ciężaru na kierownice (pochylenie się do przedu) normalnym jest lekkie ocieranie tarcz? Dodam że podczas zwykłej jazdy nic się nie dzieje. A klocki są dobrze wyregulowane Dzięki z góry za info
bialykom Napisano 25 Kwietnia 2007 Napisano 25 Kwietnia 2007 jaki masz amortyzator? zapewne jest zbyt wiotki.
kabanosdg Napisano 25 Kwietnia 2007 Autor Napisano 25 Kwietnia 2007 Mam Rosk Shox TORA... chyba nie jest to słaby amor...
Przeor Napisano 25 Kwietnia 2007 Napisano 25 Kwietnia 2007 Dokładnie tak jak pisał białykom, wina leży po stronie amorka, hamulce są niewinne . Jedynym wyjściem jest zmiana amorka lub zaprzestanie gwałtownych skrętów i wychyleń przez kierę, możesz skręcać tylko przy prędkości 5km/h (oczywiście to tylko taki mały żarcik )
kabanosdg Napisano 26 Kwietnia 2007 Autor Napisano 26 Kwietnia 2007 Hehe... Dzięki za pomoc. Ale z wymianą amorka poczekam aż trochę go "zdewastuje" PS: Przeor - ja nie rowijam tak dużych prędkości z obawy o kraksę hehe Pozdro I tak powstał Chocapic - temat zamykam. dop - Biera
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.