mB. Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam, otoz przyszedl czas na zlozenie rowerku do Dualu i potrzebuje jakiejs dobrej Manetki + Przerzutka tył do ~ 170zł. W oko mi wpadla Deore XT + Manetki Alivio Czy bedzie to dobry zestaw? Czy moze cos innego polecicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Mam zestaw : Deore XT + man. Alivio. Sprawuje się super, bardzo szybko zmienia biegi, bez zgrzytów. Nigdy mnie nie zawiódł. Na wyścigi bardzo dobry sprzęt, bo dobrze zmienia biegi pod obciążeniem, więc nie traci się czasu na zmiany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 alivio + sora = najlepszedo dualu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Ja także posiadam manetkę alivio + XT ze średnim wózkiem - bardzo dobry zestaw. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Travis Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 ja polecam Shimano Tiagre lub SORE na krótki wózek z manetką alivio. Ja mam układ sora + alivio i jeszcze nigdy mnie nie zawiodł. POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.