Skocz do zawartości

[xero] Dostęp do bezpłatnego xero

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z Wawy lub okolic ma dostęp do bezpłatnego xero?

Stronek do odbicia jest dosć sporo - są to przewoniki rowerowe po górach (głównie Beskidach) z serii Adventure AW, bardzo dobre, a dziś już niedostępne, bo z lat 90 i samego początku obecnego stulecia. Współczesne się nie umywają, dlatego zależy nam właśnie na tych...

Za ewentualny odzew będę bardzo wdzięczna :P . Jeśli nie wszystko naraz - przynajmniej część; może uda się sfinalizować przedsięwzięcie małymi kroczkami :P ... Papier oczywiście byśmy dostarczyli.

Pozdrówko w potrzebie :P

Jesli pod koniec maja, to może się spotkamy na szlaku :) .

Dam znać, kiedy coś się uda wykombinować z książeczkami :)

Pozdrówko na pewno :D

PS. Głównie zależy mi na 1. tomie wspomnianej w 1. poście serii: Adam Michalik, Wojciech Śliwiński, Najlepsze wycieczki na rowerze górskim. Beskidy - część zachodnia, Warszawa-Wrocław [1995?]. Przejrzałam go (mam pożyczony na krótko od kolegi) i w sumie - po odjęciu zdjęć, uwag serwisowych i ogólnych porad odnośnie do zachowania w górach - właściwego tekstu nie byłoby tak bardzo wiele...

No, to szkoda, że nie mieszkam na Podlasiu ;) ...

Ale nadal czekam na odzew warszawiaków i okołowarszawiaków B)

Pozdrówko cierpliwe :)

--- 29.04.07.:

Przewodnik (1. tom serii) powędrował wczoraj do pschema - dzięki :D . W przyszłym togodniu powinniśmy mieć jeśli nie całość, to jej większą część.

Tym niemniej pozostają jeszcze 4 kolejne, interesujące nas tomy, toteż czekamy, a nuż ktoś jeszcze ma możliwość... Tamte są już dużo cieńsze, to byłoby max 50 stron A4 - a raczej sądzę, że 30-40 na każdy...

Pozdrówko w toku :)

--- 01.05.07.:

No, i kolejne tomy przejął dziś Grzybero - przynajmniej część z nich powinna być niebawem powielona :D . Dzięki :D !

Pozdrówko wdzięczne :)

--- 12.05.07.:

Wczoraj odebraliśmy 1. (najważniejszą) część serii od pschema, skserowaną - jeszcze raz wielkie dzięki :D !

Od Grzybero mamy wieści, że 2 z 4 kolejnych tomów również są już gotowe :) .

Pozostają jeszcze mapki, które trzeba wydrukować/skserować w kolorze - z tym spróbujemy zawalczyć sami, ale jeśli ktoś przypadkiem ma jakąś możliwość wydruku/xero w kolorze, oczywiście bardzo by nam to pomogło :) . Może ktoś ma np. dostęp do drukarki z tanim tuszem - moglibyśmy wtedy zapłacić za wkład. My mamy dostęp jedynie do HP, która jest akurat pod tym względem koszmarnie droga :) ...

Z góry dzięki za każdą propozycję - i jeszcze raz dzięki dla pschema i Grzybero :!!:

Pozdrówko z wdzięcznością :) :) :)

• 3 tygodnie później...

mogę pomóc ... powiedzmy za free :rolleyes:

mam dostęp do drukarki kolor - laser

o ile masz już zeskanowane to podeślij na trintaga@tlen.pl

we wtorek będę w pracy to bym to zrobił ...

na odbiór możemy się już umówić na PW

pozdrawiam

No, to genialnie - dzięki :D !

Jeszcze nie mam skanów - ale przed wtorkiem postaram się mieć :rolleyes: .

Pozdrówko z radością :) :)

--- 27.06.07.:

Troszkę się z różnych przyczyn przeciągnęło - ale już są skserowane skany :) . Trin, wielkie dzięki :D !

Jeszcze 2 przewodniki powędrowały dziś do Trina - to już ostatnie :)

Pozdrówko na finiszu :) :)

• 2 miesiące temu...

Czas by już na finał B) ... dziś odebrałam ostatnie dwa skserowane w kolorze przewodniki od Trina - ogromne dzieki raz jeszcze :P:) :) .

Tym samym temacik uznaję za zamknięty - ale pozostawiam otwarty, bo kto wie, może się jeszcze kiedyś komuś przyda :)

Pozdrówko w komplecie :D:P :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...