Ecia Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Czy ktoś z Wawy lub okolic ma dostęp do bezpłatnego xero? Stronek do odbicia jest dosć sporo - są to przewoniki rowerowe po górach (głównie Beskidach) z serii Adventure AW, bardzo dobre, a dziś już niedostępne, bo z lat 90 i samego początku obecnego stulecia. Współczesne się nie umywają, dlatego zależy nam właśnie na tych... Za ewentualny odzew będę bardzo wdzięczna . Jeśli nie wszystko naraz - przynajmniej część; może uda się sfinalizować przedsięwzięcie małymi kroczkami ... Papier oczywiście byśmy dostarczyli. Pozdrówko w potrzebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zendel Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam. Może masz jakiegoś znajomego który ma skaner i drukarkę laserwą? Koszt wydrukowania jest bardzo niski, drożej wychodzi kupno papieru od wydrukowania:) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 24 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dzięki za podrzucenie pomysłu, popytam . A może ktoś z mazowieckich forumowiczów ma? Pozdrówko drążące ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 jesli beda skany to moge prosic na gg/maila? mamy zamiar wybrac sie w beskidy w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 24 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Jesli pod koniec maja, to może się spotkamy na szlaku . Dam znać, kiedy coś się uda wykombinować z książeczkami Pozdrówko na pewno PS. Głównie zależy mi na 1. tomie wspomnianej w 1. poście serii: Adam Michalik, Wojciech Śliwiński, Najlepsze wycieczki na rowerze górskim. Beskidy - część zachodnia, Warszawa-Wrocław [1995?]. Przejrzałam go (mam pożyczony na krótko od kolegi) i w sumie - po odjęciu zdjęć, uwag serwisowych i ogólnych porad odnośnie do zachowania w górach - właściwego tekstu nie byłoby tak bardzo wiele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsfetrze Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 gdybyś droga Eciu zamieszkiwała podlasie byłbym w stanie ci to bez problemu skserować. a wysyłka myślę więcej wyniesie niż najtańsze płatne ksero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 24 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 No, to szkoda, że nie mieszkam na Podlasiu ... Ale nadal czekam na odzew warszawiaków i okołowarszawiaków Pozdrówko cierpliwe --- 29.04.07.: Przewodnik (1. tom serii) powędrował wczoraj do pschema - dzięki . W przyszłym togodniu powinniśmy mieć jeśli nie całość, to jej większą część. Tym niemniej pozostają jeszcze 4 kolejne, interesujące nas tomy, toteż czekamy, a nuż ktoś jeszcze ma możliwość... Tamte są już dużo cieńsze, to byłoby max 50 stron A4 - a raczej sądzę, że 30-40 na każdy... Pozdrówko w toku --- 01.05.07.: No, i kolejne tomy przejął dziś Grzybero - przynajmniej część z nich powinna być niebawem powielona . Dzięki ! Pozdrówko wdzięczne --- 12.05.07.: Wczoraj odebraliśmy 1. (najważniejszą) część serii od pschema, skserowaną - jeszcze raz wielkie dzięki ! Od Grzybero mamy wieści, że 2 z 4 kolejnych tomów również są już gotowe . Pozostają jeszcze mapki, które trzeba wydrukować/skserować w kolorze - z tym spróbujemy zawalczyć sami, ale jeśli ktoś przypadkiem ma jakąś możliwość wydruku/xero w kolorze, oczywiście bardzo by nam to pomogło . Może ktoś ma np. dostęp do drukarki z tanim tuszem - moglibyśmy wtedy zapłacić za wkład. My mamy dostęp jedynie do HP, która jest akurat pod tym względem koszmarnie droga ... Z góry dzięki za każdą propozycję - i jeszcze raz dzięki dla pschema i Grzybero :!!: Pozdrówko z wdzięcznością :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trin Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 mogę pomóc ... powiedzmy za free mam dostęp do drukarki kolor - laser o ile masz już zeskanowane to podeślij na trintaga@tlen.pl we wtorek będę w pracy to bym to zrobił ... na odbiór możemy się już umówić na PW pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 No, to genialnie - dzięki ! Jeszcze nie mam skanów - ale przed wtorkiem postaram się mieć . Pozdrówko z radością :) --- 27.06.07.: Troszkę się z różnych przyczyn przeciągnęło - ale już są skserowane skany . Trin, wielkie dzięki ! Jeszcze 2 przewodniki powędrowały dziś do Trina - to już ostatnie Pozdrówko na finiszu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Czas by już na finał ... dziś odebrałam ostatnie dwa skserowane w kolorze przewodniki od Trina - ogromne dzieki raz jeszcze :) . Tym samym temacik uznaję za zamknięty - ale pozostawiam otwarty, bo kto wie, może się jeszcze kiedyś komuś przyda Pozdrówko w komplecie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trin Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 cieszę się ze pomogłem ... mam nadzieje że wypad w góry się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.