Gary Fisher Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam!!! Mam zamiar wybrać się na początku czerwca w Niskie Tatry, np. Mała lub Wielka Fatra. Dlatego bardzo proszę wszystkich, którzy mieli styczność z tym rejonem, aby napisali, jakie trasy warto przejechać na rowerze. Interesują mnie głównie trasy górskie(lasy, ścieżki), w mniejszym stopniu szosa. Jeszcze raz bardzo, bardzo proszę o jakieś info:) Pozdrower :!!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Co maja wspolnego Mala Fatra,Wielka Fatra z Niskimi a raczej Niznymi Tatrami....?To oddzielne pasmo,porownujac Beskidy,Bieszczady. Trasy....,wejdz na strone G3R ,tam chlopaki cos maja z Fatry.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Fisher Napisano 24 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Co maja wspolnego Mala Fatra,Wielka Fatra z Niskimi a raczej Niznymi Tatrami....? Faktycznie, moja pomyłka, bo nie sprecyzowałem moich myśli:P Chodziło mi oczywiście o trasy w obu tych miejscach:) Dzięki Shotgun za zwrócenie uwagi, teraz będę się pilnował Pozdro dla Ciebie, a wszystkich proszę jeszcze raz o ciekawe trasy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.