Yah0o_121 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam! Zastanawiam się nad zakupem zestawu kokpitu firmy ZZYZX Coś o ten marce słyszałem, ale... Proszę o opinię użytkowników komponentów tej marki o dziwnej nazwie Mostek 120mm + kiera ważące teorwtycznie 290 gram... http://www.allegro.pl/item186268970_zzyzx_...b_scandium.html Poprosiłem kolesia o fotki na wadze Teraz małe OT: zapytam przy okazji, czy przejście z 90mm -6 st., na 120mm -7st. nie będzie zbyt radykalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ro35 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 będzie, 3cm to dużo, jeżeli nie odczuwasz potrzeby wydłużenia kokpitu to zapomnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yah0o_121 Napisano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Właśnie odczuwam taką potrzebę 70% tras jeżdżę z łapkami na rogach i do tego jeszcze dochodzi siodełko ustawione na maksa do tyłu. Czy ktoś miał do czynienia z firmą ZZYZX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Marka związana z niemieckim Corratec, w sumie nic specjalnego, mostki i kierownice produkowane na tajwanie przez Kalloy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yah0o_121 Napisano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Więc na Allegro jest teraz fajna oferta - za 130zł + ~10za paczkę mogę mieć kierę i mostek z alu Scandium. Komplet 290 gram! Mój obecky kokpit FSA razem waży niecałe 490gram (FSA OS170 i FSA XC282), więc chyba warto zamienić (potrzebuję bardziej wyciągniętej pozycji)... Przy mojej wadze 57kg z wytrzymałością nie powinno być chyba problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.