Skocz do zawartości

[Testy gimnazjalne] Jak wam wypadły?

homik

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Sory za OT ale od 5 maja się trzeba było gdzieś rejestrować, nie? Otóz od niedzieli siedzę w domu i niestety się nie zarejestrowałem, a w szkole mieli to robić z nauczycielemem informatyki. Więc gdzie to trzeba się rejestrować i jak xD ?

• 1 miesiąc temu...

My mieliśmy dzień sportu, gramy mecz a tu nagle pani idzie z kartka i wszyscy " o o egzaminy" jak ruszyliśmy na nia to nie wiedziała co sie dzieje :))) ogólnie w klasie słabo poszedł. W szkole max to był 93pkt. Z ocenami mam 105pkt/200 więc tam gdzie chce to sie dostane =).

• 3 tygodnie później...

Ja to mam zapłon ;) najgorsze wakacje w życiu. cały czas musiałem gdzieś biegać sprawy załatwiać i dopiero teraz mam czas na życie. Ja miałem 48 z humana i 39 z matmy to razem jest hm... chyba 87? razem z ocenkami to jakieś 129 pkt. Piszcie do jakich szkół sie dostaliście. Ja do Technikum Elektronicznego na profil technik elektronik ;)

93 :) Czyżby forumowy kujon? :P

Nie no, bez przesady :D Ja miałem 96 :P 50 punktów z matmy (laureat z chemii) i, ku mojemu zdziwieniu, 46 z humana. Z tego drugiego myślałem, że dobrze będzie, jak wyciągnę 40 punktów, ale udało się więcej. Dlaczego tak słabo się ceniłem? Cóż, miałem "trochę" bardziej oryginalne odpowiedzi niż w kluczu B) Na szczęście przy sprawdzaniu prac obowiązuje zasada, że wszystkie wątpliwości są rozpatrywane z korzyścią dla ucznia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...