ukaniex Napisano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Kiedy ja to pisałem ohh. Jedyne co pamiętam to ,że słabo było [75pkt. ]. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 23 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Hehe... Nie dziękuję... Ale już egzamin napisaliśmy, więc pozostaje czekać na dobry wynik w połowie czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Ajć wybacz... przez szkołę jestem odłączony czasem od świata . No to teraz odpoczywajcie dzieciaczki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 2 Maja 2008 Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Nikt nie spamuje tu, że niby mamy egzaminek powtarzać Protesty i protesty. Albo Ci co nic nie napisali mają dostać gratis punkty. To jest polska niestety ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 4 Maja 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Ostatnio słyszałem, że powtórki egzaminu nie będzie i oceniany ma być normalnie, czyli jak ktoś nie napisał charakterystyki to nie będzie miał za to punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 4 Maja 2008 Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Nie ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 5 Maja 2008 Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 z polaka mam 2 błędy w zamkniętych i 2 w otwartych zobaczymy ile z charakterystyki mi odejmą a z matmy:D 37pkt ale nie liczę tych dużych dwóch zadań z trójkątem i kulą po prostu nie pamiętam co mi w nich wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 6 Maja 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ja mam te zadania z trójkątem i kulą na 100% dobrze. Już nie mogę się doczekać na wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 8 Maja 2008 Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Sory za OT ale od 5 maja się trzeba było gdzieś rejestrować, nie? Otóz od niedzieli siedzę w domu i niestety się nie zarejestrowałem, a w szkole mieli to robić z nauczycielemem informatyki. Więc gdzie to trzeba się rejestrować i jak xD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Czerwca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Dziś wyniki testu. Po 14 jadę do szkoły zobaczyć co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ja już wiem... i wyszło słabo bo 69/100 :< 35 z pola 34 z maty. ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meva Napisano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 haha a do mojej szkoly wyniki nie dotarly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 My mieliśmy dzień sportu, gramy mecz a tu nagle pani idzie z kartka i wszyscy " o o egzaminy" jak ruszyliśmy na nia to nie wiedziała co sie dzieje )) ogólnie w klasie słabo poszedł. W szkole max to był 93pkt. Z ocenami mam 105pkt/200 więc tam gdzie chce to sie dostane =). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Czerwca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ja mam 39 z humanistycznej części, a z matematyczno - przyrodniczej 47, czyli razem 86 punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ja Matma-44 Polski-40 razem: 84 Mogłoby być lepiej gdybym nie zrobił paru głupich błędów... Z punktami ze świadectwa będę miał 147 więc dostanę się tam gdzie chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mryous Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 93 Czyżby forumowy kujon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 uuu to ja bladziutko :] fest bladziutko Ale błędy tak głupie że aż strach. Ogólnie klasa u mnie fest źle wypadła. Max 78 o.O W szkole 93pkt. Byle tam gdzie chce ^^ A 69 nie powiem fajna liczba ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanek3 Napisano 8 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Ja to mam zapłon najgorsze wakacje w życiu. cały czas musiałem gdzieś biegać sprawy załatwiać i dopiero teraz mam czas na życie. Ja miałem 48 z humana i 39 z matmy to razem jest hm... chyba 87? razem z ocenkami to jakieś 129 pkt. Piszcie do jakich szkół sie dostaliście. Ja do Technikum Elektronicznego na profil technik elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdecikk Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 93 Czyżby forumowy kujon? Nie no, bez przesady Ja miałem 96 50 punktów z matmy (laureat z chemii) i, ku mojemu zdziwieniu, 46 z humana. Z tego drugiego myślałem, że dobrze będzie, jak wyciągnę 40 punktów, ale udało się więcej. Dlaczego tak słabo się ceniłem? Cóż, miałem "trochę" bardziej oryginalne odpowiedzi niż w kluczu Na szczęście przy sprawdzaniu prac obowiązuje zasada, że wszystkie wątpliwości są rozpatrywane z korzyścią dla ucznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 14 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 he he ja miałem 82pk 37 z polaka i 45 z matmy a ze świadectwem 130.66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.