Mod Team bogus Napisano 22 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ja miałem największe problemy z zadaniami od 21 - 30. A w szczególności z tym o tej głębi na obrazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 No dokładnie, kazali terminem jakimś a ja nie wiedziałem co napisać^^ Myślę, że szanse na 40/50 są. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Też liczę na 40 punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 wszyscy lali wodę, ale tu się schemat liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Odpowiedzi! http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,5143362.html zamknięte 19/20 czterdzieści-kilka punktów będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 17/20 :] tutaj link do odpowiedzi w formacie .pdf http://bi.gazeta.pl/im/2/5143/m5143912.pdf Ni ma źle chopoki, ni ma źle xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Z zamkniętych mam 20/20, a pozostałe też nienajgorzej. Na 100% źle mam to z obrazem. Poprawna odpowiedź to perspektywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolcia Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 40 pkt powinno być za zamknięte 19/20 reszta raczej dobrze, chociaż do pojedynczych mogą się przyczepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdecikk Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Z zamkniętych 20/20. Z otwartych, to 2 mogą mi nie zaliczyć, zależy od woli egzaminatora. Co ja poradzę, że nie potrafię wczuć się w układającego test i być szablonowy No i nie wiadomo, ile policzą mi punktów za charakterystykę. Liczę na 40+ punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 zamknięte 19/20 o obrazie napisałem że perspektywa, ogłoszenie też dobrze, wiersz na polskim w szkole mielismy w czwartek! Cały omówiony, więc też liczę, że dobrze odpowiedziałem, natomiast charakterystyka to moze cudem z 5 pkt będzie, bo napisałem takie głupoty o Alku z kamieni na szaniec, że głowa mała xD właśnie podliczyłem ze zdaniami, mam 32 na 34 1 zdanie złe, i jedna odp. abcd zła Żeby dali z 8 pkt za charakterystykę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ehh ja mam w otwartych odpowiedzi baardzo podobne do tych ale nie identyczne... no pożyjemy zobaczymy ale trochę mi się humor zepsuł^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ja będę niecierpliwie czekał na wyniki w czerwcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Zamkniete ok17-18/20, gorzej z zadaniami otwartymi poniewaz sprawdzajac odpowiedzi zauwazylem ze wszystko bylo opisane w sposob szablonowy a kazdy inaczej interpretuje tekst... Nie pozostaje nic tylko czekac do ogloszenia wynikow Powodzenia jutro ~! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 jesli wasza odpowiedz jest powiazana z tym co trzeba bylo napisac, to zalicza, bo przeciez kazdy interpretuje inaczej ja 18/20 w zamknietych, a tak otwarte to nawet dobrze mam, ale i tak szalu nie ma z 30 pare bedzie, moze wiecej - to sie okaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Nawrotek nie przejmuj się, za treść nie dostajesz połowy punktów Za poprawność językową, stylistyczną, pracę na temat, słownictwo i tak dalej Swoją drogą rozmawiałem z kolegą, który pisał i miał niezłego wała, bo nie przeczytał żadnej z tych lektur Powodzenia jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Hehe w sumie to nie ma sie czym chwalic, ale ja tez nie przeczytalem... lecz uwazalem na lekcjach i to mnie uratowalo Na lekcji polskiego nauczycielka podzielila nas na grupy i kazda grupa miala opisac postac z Kamieni na szaniec no i przydalo sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Ja mogę podsumować test z matmy tak - najprostszy jaki pisałem liczę na jakieś 45pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Ja matematycznego komentowac nie bede heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 a dla mnie niestety nie byl taki latwy, szczegolnie biologia i chemia, a otwarte nawet proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pogromca0szos Napisano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Jakieś 45 planuję z matematyczniego, może więcej. Mat-fiz czeka ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolcia Napisano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Ale ja jestem głupia , zawaliłam ostatnie, a to takie proste było... ale co najmniej 42 będę mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Znalazlem na bashu fajną rozmowe dotyczacą wczorajszego egzaminu <Waldi> Hej, Bidon o kim pisałes Charakterystyke na dzisiejszym egzaminie gimnazjalnym o "syzyfowych pracach" czy o "kamieniach na szaniec" ? <Bidon> No o syzyfowych pracach... <Waldi> mhmm a kogo wybrałes? <Bidon> No jakto kogo? Syzyfa... <Waldi>... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Ehh słabo mata =( w abcd miałem dwa razy dobrze i zmieniłem na źle =/ a otwarte... ostatnie zadanie cos mnie pokusiło i w tym małym trójkącie policzyłem to na te własności x,2x,x[pierwiastek]3 i niepotrzebne podzieliłem przez dwa =/ skąd mi takie coś do głowy przyszło to nie wiem =( Zobaczymy reszte może coś mam dobrze 30 z maty mam pewne... + te punkciki w tych zadaniach co np. dobrze liczyłem ale coś spartoliłem zle nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 ja z matmy mam wg. odpowiedzi 45/50 ;D Jak z humana będzie 40, to będzie cuuuuudownie Jak mnie przyjmą do liceum, do którego chcę iść, to będę miał foxa w nagrodę ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 23 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Z mat-przyr jestem zadowolony. Myślę, że stracę nie więcej niż 5-7 punktów. Z obu testów dobrze gdyby było jakieś 85. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.