Robert Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Matematyczno-przyrodniczy - 39 (i tu jestem nadal "lekko" zły przez kilka głupich błędów) Humanistyczny - 43 Co daje 82. Mogło być lepiej, ale nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek91 Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ja 84 .... po równo z obu częsci.. mogło by być lepiej.. ale sie ciesze... jutro ide zanieść podanie do szkoły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Mat-przyr 48 human 46 co razem daje 94 xDJestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Mat: 46Pol: 42 Razem: 88 Hehe, będą z Ciebie ludzie, miałem taki sam wynik 5 lat temu A uogólniając... Na forum widzę sami inteligenci, to dobrze . Tylko czemu tyle ortów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek89xc Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 No to widze, żeście sie Panowie postarali. A tak na marginesie zauważyłem, że lepiej przyswajam wiedzę gdy chociaż pól godzinki dziennie poświęcę na jazde rowerem Mój kumpel też tak ma więc coś w tym musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Bardzo ciekawe spostrzeżenie Bardzo możliwe, że coś w tym jest Trzeba to zbadać dogłębniej, ale nie w wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 czuje sie w tym towarzystwie jak jakis wyrzutek ;< wszyscy ~90 a ja: hum 37 przyr 44 razem 81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Mi sie cos widzi ze ci slabsi sie nie chwalą ... ja mialem hoho dawno temu ... jako oczywiscie królik dowiadczalny bo wszystko co sie da testuja na roczniku 86 ..... po równo - 42 human 42 mata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helevorn Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ja nie dam sobie glowy uciac ale mialem o ile dobrze pamietam 81 pkt - tez rocznik 1986 Wynik moze i wyglada na sredni, ale za to pare lat pozniej poszlo o wiele lepiej, kiedy konczylem liceum (jeszcze w trakcie matur mialem juz zapewnione miejsce na studiach, bo zdobylem indeks na SGGW w konkursie historycznym... a pozniej w czasie rekrutacji na UW dostalem sie na wszystkie kierunki, na ktore skladalem papiery, a na tym wymarzonym gdzie kandydowalo kilkanascie osob na jedno miejsce bylem w pierwszej dziesiatce przyjetych). Zatem cieszcie sie wynikami do wrzesnia... bo od wrzesnia kiedy pojdziecie juz do nowej szkoly Wasz wynik juz nie bedzie mial zadnego znaczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Hehe... mialem sie wpisac i lipa- zapomnialem Teraz nadrabiam- 66 pkt z wszystkiego Nie jest to jakas bajeczna ilosc punktow (phew... mozna powiedziec mocno srednia ) ale tam gdzie chce isc wystarczyc powinna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirRob Napisano 1 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Niestety w moich czasach nie było gimnazjum. Jakiś polityk to wymyślił? Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzYm Napisano 3 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A mi test poszedł zarąbiście! Miałem 84/100pkt:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymkowar Napisano 4 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ja miałem 93 na 100 43 z humana i 50 z matmy. I jestem także zadowolony, jedynie to trochę rozprawkę zawaliłem bo straciłem na niej 5 pkt, ale pisałem ją drugi raz w życiu, więc jestem usprawiedliwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ktoś pisze w tym roku? Jak przygotowania? Ja powtórzę podstawowe wzory z fizy/matmy i mam nadzieję że będzie dobrze, przed testami oczywiście jakiś napój izotoniczny i żelik I w niedzielę jeszcze maraton dla relaxu (pomimo że się nie stresuję) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja pisałam x lat temu. Efekt? Zmarnowałam sporo czasu na przygotowania, obkucie się wzorów etc. Były podane, a jedno z pytań było proste, bo wytłumaczono co to satelita geostacjonarny i trzeba było podać, w jakim czasie okrąży ziemię. Tak się trochę zastanawiałam, czy to test z matmy, czy z czytania ze zrozumieniem... 90% było (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnaś Napisano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Kiedy ja pisałem ten egzamin dawno to było, nic sie nie uczyłem. a okazało się. że poszło mi lepiej niż większości "kujonów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ehhh no pisze w tym roku... przygotowania? Dziś mamy powtórkę z chemii... będzie jeden^^ z fizy też ostatnio jeden z pytania z 2 klasy^^. z próbnego miałem 72/100... ale nie przyłożyłem się do niego :] Zobaczymy za 5-6 dni jak mi pójdzie.. egzamin to nie problem.. gorzej z wyborem szkoły potem bo kompletnie nie wiem gdzie mam iść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ja pisałem rok temu Kompletnie nic się nie uczyłem i z perspektywy czasu widzę że bardzo dobrze zrobiłem, bo tylko straciłbym czas. W sumie ja się nigdy nie uczę, ale to już inna sprawa Jak dobrze pamiętam to miałem 78/100, mi tam pasowało i tak było lepiej niż większość "kujonów". Ten egzamin to śmiech na sali, w liceum na co dzień są trudniejsze rzeczy niż na tym całym śmiesznym egzaminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablo Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Jak uczęszczaliście w miare w trzeciej klasie an lekcje to nie powinniście mieć problemów z napisaniem egzaminu Ja pisałem w tamtym roku. Szczerze nic sie nie uczyłem a miałem 84/100 46 z humana i 38 mat przyr Śmiać mis ie chciało jak widziałem zapłakanych kujonów z wynikami koło 60-70 którzy twierdzili że niby wszystko to powtórzyli i nie powinni miec problemów Z matura pewnie podobnie zrobie bo we mnie małe ambicje do nauki siedzą Pozostaje tylko życzyć powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdecikk Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Do grupy piszącej test w tym roku zaliczam się ja Czy się uczę? A gdziee tam. Z matematycznej części już mam 50pkt (laureat ), a z humana to powtórzę sobie trochę gramatyki i podstawowe formy typu rozprawka. Ale to dopiero w weekend. Myślę, że w zupełności powinny wystarczyć lekcje powtórzeniowe w ostatnich dniach. Na to liczę Tak więc pełen luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ja też będę pisał ten egzamin w tym roku. Z próbnego miałem 84/100. A nic się na niego nie uczyłem. Powtórzę rzeczy jakie przyjdą mi do głowy i tyle. Przez ostatnie dwa tygodnie miałem w szkole zajęcia przygotowujące do egzaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 no to widze, ze wam ladnie poszlo ja mialem 62pkt, teraz mam nadzieje ze bedzie troche wiecej i w sumie fajnie, ze testy beda - bedzie mozna troche pojezdzic na rowerze w te dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Na rower to chyba dopiero w środę, bo we wtorek to stresik będzie. A w środę wszystko ok i na świętowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ja akurat nie naleze do takich ktorzy sie stresuja takimi rzeczami choc mam takie kolezanki, ktore przed np. jakims sprawdzianem albo wlasnie testami sobie ciagle powtarzaja wzory i takie tam rzeczy a na tescie mialy 48 i 55 pkt i one to sie dopiero stresuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 hehe widze ze na forum sami "naukowcy" ja mialem 64pkt... Nie najgorzej ale mogloby byc lepiej, zawalilem duzo pkt z matmy Oczywiscie teraz przed tym glownym bedzie stresik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.