kusak Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ehm... Przyklady trzeba bylo podac ;]Jeden z arkusza i jeden z literatury i/lub sztuki no tak, bo jeden przykład miałeś w teście i nie musiałeś szperać po głowie ;p ze sztuki podałem przykład malowideł michała anioła edit: mam 19/20 z zamknietych \o/ błąd - łazienki angielsko-FRANCUSKIE a nie angielsko-niemieckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 powtarzacie coś do jutrzejszej części matematyczno-przyrodniczej? Ja będe przeglądał wzory z fizyki i matmy (pola figur, objętości itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 jedyne co warto powtorzyc to wzory do fizyki - choć te są często podane ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 niby teraz ma tak być ze nie będzie zadnych wzorów podanych... Pozyjemy zobaczymy, moze strasza nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Z doswiadczenia powiem wam, ze.. nie warto sobie wiele (tylko to co najwazniejsze czyli zawsze i wszedzie potrzebne podstawowe wzory) bo sa banalne testy a nie dla tych wybitnych gdzie sa potrzebne zadniej uzywane wzory (pisalem w tamtym roku te testy) a tym bardziej nie liczcie sobie punktów wg odpowiedzi. W tamtym roku jesli dobrze pamietam naliczylem 33 chyba a mialem 41 ;] Powodzenia jutro chlopaki i dziewczeta :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojteK! Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Mi tam w miare dobrze poszly testy, chociaż temat rozprawki mi sie nie podobał za bardzo. Wyniki juz sprawdziłem, nie jest tak zle, ale zobaczymy jak je ocenia specjalisci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fmichal Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Ale jestem zadowolony... Czuje, że bardzo dobrze mi poszło. Liczę na 40-45 punkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 matma ekstra poszła...banalna była...zresztą ścisłe przedmioty to moja mocneijsza strona;)...ogólnie z egzaminów jestem baaardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojteK! Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Ehhh a mi matma kiepsko poszła, ja jestem humanistą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Matma była bardzo łatwa Zwłaszcza zadanie z fizyki Tylko już teraz wiem że w jednym zamkniętym się pomyliłem ;/ Przez małe niedopatrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek91 Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 http://slimak.onet.pl/_m/mep/2007/Co_spraw...o_mat-przyr.pdf link do rozwiązan.. ja naliczyłem 40 punktów. całe zadanie z fizyki zwaliłem ;/ a było takie banalne. licze na 80 pkt z obydwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 ogolnie egzamin był łatwy - może trochę z tematem na polskim nie trafiliśmy ale jest ok. W najlepszym wypadku będzie 84 pkt (human 40, matma 43-44) jestem zadowolony :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Ja z matmy pomyliłem 1 otwarte...reszta tak jak w odp, więc winno być 49...po podaniu odpowiedzi z całości licze na jakieś 92-95 więc morowo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Widze masakrycznie wyszły, 90punktów, bardzo ładnie Za moich czasów 85 to było dużoo Ale tego nie można tak porównywać Tak czy owak, GRATULACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Dziękujemy my i nasze rowery;) a tak w ogole zobacz te testy i powiedz co się stało z poziomem, że wyniki tak wzrosły, skoro pisałeś kiedyś...jak 85 to bylo cos;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Widziałem test humanistyczny... zrobiłem tylko zamkniete, tak przy włączonym winampie na pełnym luzie... 20/20. Jak by nie było... coś przez te lata w liceum sie nauczyłem, trafiłem do jednego z najlepszych liceów na Śląsku [ale zaszpanowałem ]. Jesli test był był prosty to wiele osób osiągnie wysokie wyniki, zatem podniosą się progi, wiec na jedno wyjdzie. Każdy rocznik rządzi się swoimi własnymi prawami . Wiec moje 87 nie może być porównywane z 99 z tego lub załóżmy 70 z zeszłorocznego (nie wiem jak wyglądał test, czysta hipoteza). Wynik bliski setki i tak zawsze będzie maksem, wiec nikt wiecej z testu mieć nie będzie... dlatego moim zdaniem, im trudniejszy test tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 http://www.liceum.bydgoszcz.pl/news.php?id=96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojteK! Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Uhuhuh to ciekawe co teraz zrobią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 według mnie to oleją ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojteK! Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Heh, na pewno, przecież to Polska... w naszym kraju nic nie jest normalne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 nie raz na maturze były przecieki, i to dużo większe. I nie zwalajmy tutaj na Polskę, bo to wina egzaminatorów, że nie dopilnowali. Swoją drogą - ciekawy jestem jaki odsetek gimnazjalistów w ogóle wiedziało o tej sprawie. Ja się dowiedziałem po egzaminie ;p nie więcej niż 1-1,5% znało treść zadania więc nie da się teraz znaleźć winnego. Było minęło, nie zamierzam pisać testu w terminie poprawki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 No u mnie już podano wyniki. Ile mieliście punktów? Ja jestem zadowolony nawet bardzo bo 94, 44 human i 50 matma (byłem zwolniony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 O_O Gratuluje Kaloryfer ja licze na jakies 70... Jutro wyniki... Sam nie wiem czy chce znac prawde ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 77 punktów - 40 z matematycznego a 37 z humana. Drugi wynik w klasie, jestem zadowolony z siebie i to nawet bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fmichal Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Mat: 46 Pol: 42 Razem: 88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.