homik Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam jak tam wasze przygotowania do testów ?? Gimnazjalnych?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Hehe. Różnie zależy od trudności testu. Czasem trafił się trudny a czasami łatwiejszy arkusz. Jutro część humanistyczna. Zobaczymy jak będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Humana to sie akurat nie boje Trzeba byc delikatnie mowiac idiota zeby napisac na mniej niz 30 pkt Niemal wszystkie informacje sa w tekscie a nieliczne ktore nie sa wypisane wymagaja MINIMUM umiejetnosci Natomiast mat-fiz... Tutaj juz gorzej Ale z biologii i geografii jestem spokojny Niestety fizyka mata i czesc chemii to juz inna sprawa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ja również boje się części matematyczno-przyrodniczej Chciałbym mieć z obu testów wynik w granicach 70-75 pkt i wyżej oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ja tez tak mniej-wiecej licze Ostatnio na probnych mialem 43/50 z humana i 25/50 ze scislego Czyli nie ma tak tragicznie ale moglo byc lepiej EDIT: A tak apropos... Nie wiecie o ktorej jutro zaczynamy?? Bo mi sie zapomnialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Może pasowałoby zmienić nazwę tamtu na [testy] egzamin gimnazjalny 2007? Jak sądzicie? Mr0wa_1991 zaczynamy o 9:00 rano oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hania_91 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 hehe tez bym chciała miec ok. 75 pkt ale mam dziwne przeczucie , że na tyle nie wyciągne zycze wszystkim powodzenia i polamania pior :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Thx Temat moze zostac bo za 2 dni bedzie juz aktualny wiec po co zmieniac 2 razy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quick Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 hehe powodzenia zycze na tescikach, ja to mam naszczescie juz za soba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dzisiejsza część humanistyczna nie była taka trudna. Jutro matma. Mam nadzieję, że będzie trochę zadań z bryłami obrotowymi i polami figur:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Nom już po tescie humanistycznym obawiałem sie ze dowalą nam coś... a tu miła niespodzianka zaproszenie i rozprawka w zamkniętych było dużo w tekście, choć ostatnie zamknięte zadania nie były najprostsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 łatwe raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Raczej łatwe, wszystko napisane a jak nie to dość oczywiste Tylko temat rozprawki mi nie podszedł trochę, ale zobaczymy jak to wyjdzie Jutro ta część która bardziej mnie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fmichal Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Mi się nie podobał temat rozprawki. Zamknięte raczej dobrze mi poszył. Wiersz, chyba, dość prosty. Zaproszenie- banał. Nie będzie źle! Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Mimo, że nie jestem humanistą to test był banalny...wszystko było w tekście...dobrać argumenty do rozprawki też bardzo łatwe...zaproszenie pozostawmy już bez komentarza;) pwoiem wam, że licze spokojnie na 43-45pkt, a jutro moja mocniejsza strona, czyli nauki ścisłe;) Biologia, chemia, matma, geografia to coś dla mnie;) Ogólnie postaram się przekroczyć 90pkt z 2 testów... Powodzenia w sniu jutrzejszym!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiu15 Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 zaproszenie to było najłatwiejsze ale było tez parę podchwytliwych pytań... gorzej będzie jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 "W cichych ogrodach, ogrodach tęsknoty Piasek na Scieżkach, jest biały i złoty" :lol: Tescik banalny Oby jutro szczescie mi dopisalo... Ale znalazlem pod Biedronka grosik na szczescie wiec moze mi sie uda Powodzenia jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek91 Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Test był dosyć prosty... temat rozprawki na początku mnie zirytował, ale potem dostałem olśnienia i napisałem ponad 1,5 strony. Zadania zamkniete to wszystko było w tekstach, tylko ze 3 pytania były na wiedzę. Życze powodzenia jutro.,. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 rozprawka nie byla taka zła - przynajmniej nie trzeba było przykładów z literatury przytaczac zamkniete byly latwe (wiem ze w jedym mam blad :[), pol otwarte dosc trudne, ale dalo rade. Z rozprawki bedzie z 12-13 pkt sądze. łącznie z ~37-38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 A zapomniałem dodać, teraz przeglądając to http://slimak.onet.pl/_m/mep/2007/co_sprawdzano2007.pdf licze spokojnie na 40-45 pkt. z zamkniętych pomyliłem się w dwóch (przez przypadek ), otwarte z tego co wynika mam dobrze, tylko nie wiadomo jak rozprawka. Do czasu kiedy nie zobaczyłem rozwiązania miałem mieszane uczucia, teraz jestem już zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ehm... Przyklady trzeba bylo podac ;] Jeden z arkusza i jeden z literatury i/lub sztuki Z tego co dobrze pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Właśnie sobie sprawdzałem. W zadaniach testowych 3 odpowiedzi źle-wszystko przez pośpiech. Otwarte dobrze wszystkie. Zobaczymy jak rozprawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Poszło nawet dobrze, bardziej zadowolony byłem dopiero po zobaczeniu wyników (dzieki Katsumoto). Nie wiadaomo jak z rozprawką. Źle mam tylko jedno zadanie otwarte za 1 pkt. Jutro nie idę na szczęście więc luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 A ja sprawdziłem odp. i jest lepiej niż przypuszczałem...licząc, że z rozprawki dostane 12-14pkt/16 co nie jest trudne, to będe miał 44-46pkt... a jutro nauki ścisłe...YES!YES!YES! :021: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Czyli mam przechlapane :/ Az sie boje jak duzo fizyki bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.