regedarek Napisano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam, Planuję pojechać na 4 dniową wyprawę od 28 kwietnia do 2 maja, będzie to moja pierwsza wyprawa, jestem już przygotowany technicznie, pozostał mi tylko wybór trasy i naprawdę nie wiem gdzie jechać, chętnie pojechałbym w Bory Tucholskie bo je znam ale jest chyba jeszcze na nie za zimno, dlatego skłaniam się z kolegą na trasę Kraków - Warszawa, Kraków - Sandomierz(wschód). Dlatego szukam teraz w internecie, jakąś ciekawą trasę z Krakowa, żeby coś przy tym zobaczyć i ominąć duży ruch samochodowy, zabieram się do szukania, a was proszę o jakieś porady dotyczące planowania trasy i może jakieś linki, których jeszcze nie znalazłem, Pozdrawiam EDIT: Wybrałem trasę Kraków - Warszawa, http://www.wrower.pl/turystyka/relacje/_pr...a/img/trasa.gif podobną do tej, czyli Kraków - Tarnobrzeg - Sandomierz - Kazimierz Dolny - Puławy - Warszawa Jak teraz zaplanować, poszczególne etapy? bo na mapie Polski to są chyba główne drogi, a ja chcę spokojnie i bocznymi drogami jechąć i może coś zobaczyć przy okazji. zabieram się za Kraków - Tarnobrzeg, może ktoś już jechał tą trasą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.