Ptaszek Napisano 22 Kwietnia 2007 Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam wszystkich potrzebuję opinii o piaście Authora ACO-H04D-R jej opis to : Piasta tylna przystosowana do mocowania hamulców tarczowych. Uszczelniana. Korpus wykonany ze stopu aluminium 6061-T6. Oś 10mm wykonana ze stopu aluminium 7075. Dwa wysokiej klasy, uszczelniane łożyska maszynowe, zwiększające płynność obrotów piasty i znacznie wydłużające jej żywotność. Bęben na kasetę 8-9 rzędową wykonany ze stali Cr-Mo. 3 zapadki. W zestawie zacisk mimośrodowy wykonany ze stali Cr-Mo. Waga: 400g (bez zacisku). Kolory: szara (32 otwory), czarna (32, 36 otworów). Pozdrawiam
Ptaszek Napisano 23 Kwietnia 2007 Autor Napisano 23 Kwietnia 2007 Może jednak słyszeliście coś o niej ?? Jakieś opinie ?? Z opisu wygląda na fajną piastę z wyglądy z resztą też
MarcinN Napisano 6 Września 2008 Napisano 6 Września 2008 Odgrzebuję temat, bo poszukuję dokładnie tego co autor w 2007, czyli opinii o tej piaście . Tutaj macie link: http://www.velo.com.pl/www/produkt.php?m=0...p=%&id=1188
marioktm Napisano 18 Września 2008 Napisano 18 Września 2008 Witam. Solidne ,dobrze uszczelnione piasty.Prosta konstrukcja (zaglądałem).Służyły mi dwa sezony w każdych warunkach.I pewnie komuś służą dalej (sprzedałem,kupiłem lżejsze koła).Moje to był rocznik 2004 lub 05,nie jestem pewien. Wady?Są lżejsze piasty. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.