Bodo Napisano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam. Ostatnio zawitałem do Intersportu i zauważyłem całą kolekcje ciekawie wyglądającej odzieży rowerowej firmy Nakamura. W tym sklepie są też tej firmy inne rzeczy jak rowery, kaski, asortyment. Cenowo wygląda bardzo ciekawie. W promocji spoodenki z wkładką x4 za ok 60zł, koswzulki strikte rowrowe od 70. Czy ktoś się spotkał z tą marką i jak tak to czy warto. Pozdrawiam Link do katalogu bez promocji : http://www.intersport.pl/oferta/wiosna_200...log_odziez.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_amator Napisano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 hej. masz szczęście, akurat wpadłem poczytać coś o kaskach i zobaczyłem temat NAKAMURA, nazwa wczesniej nic mi nie mówiąca, ale od tgodnia już nie. Kupiłem właśnie te spodenki z wkładką COOL MAX. Rewelacja. tanie, wygodne i co tu dużo pisać. robie wypadu średnio po 100km i jest komfort. prędkość też zwrosła (wczesniej jeżdziłem w dżinsach). Ps. to moje pierwsze takie spodenki, więc może są też lepsze, nie wiem pocekaj na wypowiedzi innych. ale przymierzałem też z firmy biemme chyba za 100złoty i były gorsze jak dla mnie. Ja polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 No wlasnie rozwazalem by zalozyc taki topic, tez spotkalem sie z ta marka, tez w intersporcie i tez nie wiem czy to warte uwagi... A moze to jakies podruby tajlandzkie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Nakamura to marka własna InterSportu, bardzo dobra. W rowerach macza palce podobno Trek ale tu się mogę mylić. Bardzo dobrej jakości ciuchy w przystępnej cenie. Brać i się nie oglądać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.