Gość Napisano 22 Kwietnia 2007 Napisano 22 Kwietnia 2007 mam taki problem, mam kierownice easton. Fajna, wygodna, ale każde absolutnie każde chwyty się na niej obracają. niby nic a podczas jazdy się kręcą. irytuje mnie to mocno i jest to troche niebezpieczne, jak temy zaradzić. każde nowe są złę.
bialykom Napisano 22 Kwietnia 2007 Napisano 22 Kwietnia 2007 kup gripy z mocowaniem. np. takie: http://velo.com.pl/php/produkty.php?m=0&am...=%&id=1221#
jurasek Napisano 22 Kwietnia 2007 Napisano 22 Kwietnia 2007 ja bym posmarował klejem montażowym kiedyś ktoś pisał że zamontował na wodę z cukrem (poważnie) p.s. nie wiem tylko jak w czasie przejazdu koło pasieki (żart)
Gość Napisano 22 Kwietnia 2007 Napisano 22 Kwietnia 2007 ja bym posmarował klejem montażowym kiedyś ktoś pisał że zamontował na wodę z cukrem (poważnie) p.s. nie wiem tylko jak w czasie przejazdu koło pasieki (żart) klejem mówisz, to potem z kierownica będą do wymiany. hm... chyba nie, kupiłem gripy kony w skiteamie, widać poprawę, jak woda wyparuje powinno być już dobrze
adrys17 Napisano 22 Kwietnia 2007 Napisano 22 Kwietnia 2007 hehe klejem dobree ale chyba lepiej kupic chywty skrecane np ; race face lub innee z ta opcja
radomir82 Napisano 22 Kwietnia 2007 Napisano 22 Kwietnia 2007 Dobry patent to lakier do włosów ale taki w atomizerze, nie w spray-u...jak wyschnie to trzyma bdb:-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.