rObO87 Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 Interesuje mnie serwis który robi porządny przegląd i sprawia że po odbioerze, rower jest jak "żyleta". Zastanawiam się nad Ando. Może gdzieś indziej warto?
Krzychu_KrK Napisano 22 Kwietnia 2007 Napisano 22 Kwietnia 2007 Maverick drogo, ale rower jest jak "żyleta" a tak to w zasadzie sam serwisuje. Przeczytaj na forum są porady jak naprawiać rower, mi to pomogło:-)
sadfreak Napisano 22 Kwietnia 2007 Napisano 22 Kwietnia 2007 Ando na pewno mozna polecic, nidy sie nie zawiodlem. Ale faworytem krakowskich serwisow jest dla mnie Vario-Bike na Józefińskiej 4. Oblsuga na najwyzszym poziomie. Z reszta tutaj mozna troche poczytac o tym: http://forumrowerowe.bikeholicy.pl/viewtopic.php?t=26 Pozdrawiam
Feno Napisano 22 Kwietnia 2007 Napisano 22 Kwietnia 2007 Koleś z serwisu z Mavericka(tez w wąsach), to niezły cieciu, który opowiada straszne głupoty. Nie polecam. Secesja, to niezły serwis ale drogo mają.
gdy Napisano 22 Kwietnia 2007 Napisano 22 Kwietnia 2007 ja polecam cyklo-centrum na wileńskiej, tylko trzeba gadać ze starszym panem bo ten młody notorycznie lubi sobie doliczac jakies dziwne kwoty do wcześniej umówionych :[
tenjin Napisano 31 Maja 2007 Napisano 31 Maja 2007 ja polecam Mbike na Łobzowskiej, dobre ceny, fajny serwis, nie trzeba płacić za każda mała naprawe/regulacje nie polecam Mavericka - dla mnie porażka , nie dość że drogo to jeszcze do dupy
panromek Napisano 31 Maja 2007 Napisano 31 Maja 2007 ja polecam cyklo-centrum na wileńskiej, tylko trzeba gadać ze starszym panem bo ten młody notorycznie lubi sobie doliczac jakies dziwne kwoty do wcześniej umówionych :[ to, że wymyśla ceny napraw droższe od części to mało (chciałem prostować hak, nie miałem klucza na mieszkaniu i za złapanie przerzutki w klucz i odgięcie całości zażądał 30 zł!). Problem w tym, że jeszcze nikt nigdy nie chciał się ze mną bić podczas negocjacji cen, a tam mi się to zdarzyło. Zapach gorzałki wyjaśnił jednak wszystko.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.