Skocz do zawartości

[licznik] Shark

Kemot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam licznik rowerowy firmy Shark modelu nie znam dokładnie bo nie mam już pudełka, gwarancja poszła dawno.

Ostatnio byłem zmyszony do otwarcia licznuka tzn.: otoworzenia obudowy, niebyło żadnych śrubek, podważyłem obudowę i otwarła się, jest teraz tylko problem z założeniem obudowy, gdy przyłożę obudowy ( przedni panel i tylni ) no to jest luz i wogóle nie chcą się trzymać.

Nie wiem co z tym zrobić, myślałem o sklejeniu tego kropelką ale nie wiem czy to dobre rozwiązanie.

Proszę o rady

Pozdrawiam Kemot

Napisano

Miałem licznik author, też po rozłożeniu miałem podobną sytuację. Skleiłem klejem i tyle. Takie liczniki kosztują po kilkanaście złotych więc koszt praktycznie żaden.

Napisano
(..._ niebyło żadnych śrubek, podważyłem obudowę i otwarła się, jest teraz tylko problem z założeniem obudowy, gdy przyłożę obudowy ( przedni panel i tylni ) no to jest luz i wogóle nie chcą się trzymać.

No i polamales chlopie.

Teraz pozostaje Ci super glue (lub inne cudo), albo nowy licznik.

Osobiscie polecam SIGME jak bys sie juz decydowl na nowy.

Napisano

Witam. Miałem taki sam problem z licznikem coś na wzór Sharka, też mi się rozleciał, jak wszyscy producenci, robią tak liczniku, aby po ich rozkręceniu, nie złożyć licznika i kupić następny:). Polecam kupić nowy licznik, bo z tym możesz mieć problemy. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...