Kemot Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam Mam licznik rowerowy firmy Shark modelu nie znam dokładnie bo nie mam już pudełka, gwarancja poszła dawno. Ostatnio byłem zmyszony do otwarcia licznuka tzn.: otoworzenia obudowy, niebyło żadnych śrubek, podważyłem obudowę i otwarła się, jest teraz tylko problem z założeniem obudowy, gdy przyłożę obudowy ( przedni panel i tylni ) no to jest luz i wogóle nie chcą się trzymać. Nie wiem co z tym zrobić, myślałem o sklejeniu tego kropelką ale nie wiem czy to dobre rozwiązanie. Proszę o rady Pozdrawiam Kemot
stefe Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 Miałem licznik author, też po rozłożeniu miałem podobną sytuację. Skleiłem klejem i tyle. Takie liczniki kosztują po kilkanaście złotych więc koszt praktycznie żaden.
skjaatel Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 "...otoworzenia obudowy, niebyło żadnych śrubek, podważyłem obudowę i otwarła się, jest teraz tylko problem z założeniem obudowy, gdy przyłożę obudowy..." :-D
Gal Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 (..._ niebyło żadnych śrubek, podważyłem obudowę i otwarła się, jest teraz tylko problem z założeniem obudowy, gdy przyłożę obudowy ( przedni panel i tylni ) no to jest luz i wogóle nie chcą się trzymać. No i polamales chlopie. Teraz pozostaje Ci super glue (lub inne cudo), albo nowy licznik. Osobiscie polecam SIGME jak bys sie juz decydowl na nowy.
zendel Napisano 22 Kwietnia 2007 Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam. Miałem taki sam problem z licznikem coś na wzór Sharka, też mi się rozleciał, jak wszyscy producenci, robią tak liczniku, aby po ich rozkręceniu, nie złożyć licznika i kupić następny:). Polecam kupić nowy licznik, bo z tym możesz mieć problemy. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.