Nasti Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 Otóż jedziemy na wycieczkę klasową. Będziemy 2 dni w Czechach. Czy ktoś z was orientuje się jakie tam są ceny np. elektroniki, części rowerowych itp.? Czy jest taniej niż w Polsce bo może coś by mi się udało przywieźć :twisted:
Nasti Napisano 21 Kwietnia 2007 Autor Napisano 21 Kwietnia 2007 Hehe. A co oprócz bażantów i innych trunków?
Pacmen_89 Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 Hehe, nie ma to jak dobra porada Teraz mi sie przypomniało że kiedyś sie jeszcze pistacje opłacało z czech wozić
Nasti Napisano 22 Kwietnia 2007 Autor Napisano 22 Kwietnia 2007 Panowie bez jaj:p Może sprecyzuje swoją wypowiedź. Chodzi mi o takie rzeczy jak odtwarzacz mp3, buty, koszulki adidasa, nike reebok. Ewentualnie jakieś niewielkie części rowerowe przerzutki, piasty itp.
Nasti Napisano 22 Kwietnia 2007 Autor Napisano 22 Kwietnia 2007 Podobne ceny jak w Polsce. Myślałem, że coś da się tanio z tego typu rzeczy zakupić. No nic mówi się trudno:/
Mod Team Odi Napisano 22 Kwietnia 2007 Mod Team Napisano 22 Kwietnia 2007 Koniec głupich żartów. Kolejne "zabawne" odpowiedzi będą premiowane ostrzeżeniami.
muzycom Napisano 28 Kwietnia 2007 Napisano 28 Kwietnia 2007 Pistacje i drogie alkohole ze spożywki. W Czechach jest dość tania konsumpcja w restauracjach. Tanio i większym wyborze można kupić sprzęt do sportów zimowych. Czesi mają też dobre Izotoniki rodzimej produkcji, które też są sporo tańsze niż w Polsce. No i oczywiście warto zwrócić uwagę na niektóre ceny na rowery czeskiej produkcji. Co do ciuchów i obuwia często trafiają się przeceny. Jeszcze jak poważnie grałem w koszykówkę robiliśmy grupowe wyprawy po buty Ach gdzie te czasy jak sie rowerkiem do Czech na piwko jechało Polecam liberecki kraj szczególnie rowerzystom.
Nasti Napisano 29 Kwietnia 2007 Autor Napisano 29 Kwietnia 2007 Pistacje i drogie alkohole ze spożywki. W Czechach jest dość tania konsumpcja w restauracjach. Tanio i większym wyborze można kupić sprzęt do sportów zimowych. Czesi mają też dobre Izotoniki rodzimej produkcji, które też są sporo tańsze niż w Polsce. No i oczywiście warto zwrócić uwagę na niektóre ceny na rowery czeskiej produkcji. Co do ciuchów i obuwia często trafiają się przeceny. Jeszcze jak poważnie grałem w koszykówkę robiliśmy grupowe wyprawy po buty Ach gdzie te czasy jak sie rowerkiem do Czech na piwko jechało Polecam liberecki kraj szczególnie rowerzystom. No i właśnie o taką odpowiedź mi chodziło:)
MirRob Napisano 1 Lipca 2007 Napisano 1 Lipca 2007 Tanie jedzenie i spanie. Trochę tańsze czeskie kaski, bidony, i inne akcesoria. I czeskie rowery.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.