Mod Team Odi Napisano 21 Kwietnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Ślepota czy lenistwo? Parę postów wyżej zamieściłem tabelkę z podanymi wymiarami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amra Napisano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 No tak na koniec chcę poinformować że założyłem korbę na stary suport 111mm i ciula wszystko bez zająknięcia! W przerzutce ustawiłem dwie śrubki regulacyjne i to wszystko ! nic nie trzeba poprawiać, regulować, wchodzi każdy bieg ale jaja!. To sie nazywa szczęście początkującego co nie? Dziekuję wszystkim za garść nieocenionych informacji. Z tego wynika,że... w zasadzie co wynika? PS. Linia łańcucha tak na oko jest zachowana, ale jak mierzyłem suwmiarką to brakło jakieś 3mm z każdej strony, ale mogłem coś zchrzanić przy pomiarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiedyś ksywa gary Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 U mnie alivio było swego czasu fabrycznie połączone z suportem 110,5mm. Niestety nawet tabelki shimano niezawsze się sprawdzają i warto przymierzyć "na żywo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.