Skocz do zawartości

[rower] Radon gdzie można obejrzeć w Poznaniu

Przeor

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Noszę się z zamiarem sprawienia sobie nowego roweru. wybór padl na Radon-a. Bardzo dobre recenzje w necie, dobra cena itd. Mam pytanie gdzie można obejrzeć te rowery w Poznaniu? Z kupnem nie byłoby problemu bo można przez jakiś sklep internetowy ale najpierw chciałbym się przymierzyć. Szukałem w internecie, nic nie znalazłem a nie chciałbym biegać po wszystkich sklepach. Jeżeli wiecie gdzie to dajcie znać.

Napisano

Wiem, że tak daleko nie jest ale ten kierunek jest mi nie po drodze i zważywszy na mój chroniczny brak czasu nie wiem kiedy będę miał okazję tam przebywać. A może jak będziesz w Bydgoszczy to poszukasz gościa o zbliżonej do mnie budowie (podałbym Ci wszystkie moje wymiary :) ), każesz mu wsiąść na rower i opisać jak się czuje ;) . Co Ty na to? Tak poważnie to faktycznie nie mam czasu na nic, np bardzo chciałbym się kiedyś z Wami wybrać na taką niedzielną wycieczkę (uważnie śledzę gdzie jeździcie) ale jak nie praca to szkoła i tak w kółko. Ale trzeba być dobrej myśli, kiedyś się uda.

Napisano

wiem że teraz Ci namieszam troche ale oglądałeś nowego POISONA 2007 (mozna go rozkminić na allegro)

cena coprawda o 200zł wyższa ale uważam że warto rozważyć jego zakup

• 3 tygodnie później...
Napisano
Wiem, że tak daleko nie jest ale ten kierunek jest mi nie po drodze i zważywszy na mój chroniczny brak czasu nie wiem kiedy będę miał okazję tam przebywać.

Jeżeli chcesz obejrzeć Radona to możemy się gdzieś umówić. Nabyłem ZR Team Pressure drogą kupna :rolleyes:

Jakby co daj znać: GG655677

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...